Fatima Johansson

HELLO FRIDAY

Sen jag blev gravid är kaffe det äckligaste som finns, så nu börjar alla dagar med en kopp te istället. Eiffeltornet är från Paris och koppen är en favorit från Indiska, jag älskar mönstret och färgerna.
 
God morgon!
 
Steg upp för ungefär 45 minuter sedan - för andra gången denna dag. Jag var så trött igår så jag gick och la mig vid 21 för att sedan vakna klockan 3 på morgonen utan att kunna somna om.. Irriterande.. Så jag började min dag tre imorse men vid 8:00 la jag mig i sängen och lyckades få två timmars sömn. Yes! Så har de flesta kvällar och mornar sett ut denna månad. Jag får liksom pussla ihop min sömn. Men det går! :)
 
Dagens planer är häng på stan med syrran, posta ett par Tradera-paket och åka förbi banken en snabbis. Sen har jag en dejt med min man. Fin fredag!

Kommentarer (4)

Norah

2013-01-25

Vad jobbigt med sömnproblem :S prova en kopp varm mjölk! det brukar hjälpa mig :)

null

2013-01-25

Vilka underbara planer!!! <3 =)

..memepasfatigue

2013-01-25

Om du saknat träningen så kanske du kan pröva på gravidyoga är väldigt skönt och musklerna liksom andas igenom de. Vore att rekommendera om du saknar styrketräning <3 Vill också ha en bebis, en sån välsignelse för andra som inte kan få.

Skriv en kommentar