Fatima Johansson

KHAKI

 
Provade den här skjortan från Gina Tricot förra veckan och den var helt underbar.. Tyget är mjukt & skönt (jag avskyr skjortor som är i styvt material), den har perfekt längd och jag gillar färgen skarpt. Ångrar att jag inte köpte den.. Men jag försöker hålla mig borta från shoppingen tills London-resan. Nu hoppas jag bara att deras shoppingutbud inte gör mig besviken. Men jag tvivlar faktiskt på att det kommer hända då jag bara hört bra om deras shopping. Längtar tills nästa vecka! :)

Kommentarer (9)

Jenan

2013-01-30

Love it! Sjukt fin.

Elisabeth

2013-01-30

Ja, toppenkul att åka till London och shoppa!
Håller med alla övriga om att Primark är kul att shoppa på, för det är sjukt billigt där, nästan inget går över 20 pund liksom, men kvaliten är ju därefter- glöm inte det!

New Look har även de billig shopping, typ HM priser, och jag gillar deras utbud mer än Primark.

Men det finns ju så mycket mer High-street shopping: Topshop, river island, Oasis, Debenhams, Warehouse, Zara etc med massor av fint!

Kul!

Svar: När det kommer till Primark så har jag inte så höga förväntningar, kan tänka mig att kvaliteten inte är den bästa, men jag hoppas ändå hitta några godbitar. :) Ska absolut skriva ner shoppingställena, tack för tipsen! :)
Fatima Johansson

Sarah

2013-01-30

Den ser verkligen skönt ut! Och lyckost som får shoppa i London!! Topshop får du inte missa!!

michaela- med syskon i magen ♥

2013-01-30

jättefin skjorta. men klart du gjorde rätt som höll i plånboken till nästa vecka ;) förstår att du längtar nu. jag med..fast det beror nog mest på att vi troligtvis (eller förhoppningsvis!) får bebisleverns då hihi ;)
kram.

Svar: Hoppas att den tittar ut nästa vecka! :) Kram!
Fatima Johansson

Rahaf

2013-01-30

Får du inte former i den tröjan? Dvs gumpen syns osv? Fin iaf :)
Blire en flicka eller pojke i magen? Nyfiken!! :D

Svar: Den är rätt lång och pösig så jag tyckte inte alls att formerna syndes extra mycket (ja förutom min mage då hehe) men det finns nog inte något plagg som kan dölja att vi alla har en rumpa. ;) Vi vet inte könet.. Det gick inte att se på RUL.. Men nästa gång hoppas vi få se, då berättar jag. :)
Fatima Johansson

ZAINEBS - DEVOTE.SE

2013-01-30

Haha,, känner igen det där med att hålla sig från shopping. Har själv lyckats med det liiiite grann. Tur att man åker nu på fredag då, ska shoppa loss!

Anonym

2013-01-30

Hur lång är du Fatima? :)

ayaan

2013-01-30

shoppa inte i sverige , för du kommer hitta samma saker för bättre priser + bästa shoppingen :D

Sara

2013-01-31

Du lär inte bli besviken! Jag älskar att shoppa i london. Oxford street och Westfield i shepards bush är det bästa enligt mig!
Glöm inte äta en massa gott så som cupcakes och doughnuts (Krispy Kremes har underbart utbud finns i westfield och inne på Selfrides i oxford st.) och annat gottigott som vi har så få av här hemma :D

Skriv en kommentar