Fatima Johansson

MINI

 
Jag smälter.. ♥
 
Som jag skrivit tidigare så ska vi köpa lite möbler och prylar till barnkammaren i helgen. Då ser jag fram emot att få vika ner de små kläder vi fått och köpt. Längtar, längtar!!
 
Men visst måste man tvätta alla bebiskläder innan bebisen får ha på sig dem? Så jag ska köra allt i tvättmaskinen innan.
 
Får frågor om barnkammaren och om jag kommer visa hur det blir när det är klart, och det kan jag absolut göra. Och om ni har bloggar och också är i inredningstankar till ert lilla mirakel länka gärna. :)

Kommentarer (9)

Anonym

2013-01-17

Naaw!! vad sööta!!! ^-^

Therese

2013-01-17

Naw så söta!!
Alla förberedelser är så roligt och skoj. Det finns hur mycket sött som helst som man vill ha =). Visa gärna lite av era inköp sen!

Jag tvättar alltid alla nya bebis kläder. Sen om det behövs vet jag inte, men känslan av att det är rent känns bra. Vissa kläder kan även krympa lite. Men torktumlar gör jag aldrig.
Kram Therese

Svar: Ska jag göra! :)
Fatima Johansson

Aisha

2013-01-17

Vad gulliga strumpor! Ser fram emot att få se hur det blir =))

Aisha

2013-01-17

Ja tvätta med tvättmedel utan parfym!

På babyland.se kan man få 10% på hela köpet om man anger koden "babyboom". Fram till 31 jan. Vi köpte vår barnvagn där med 500 kr rabatt :)Blev en trille viper 4s 2013, hoppas bebisen trivs i den!

Jag kommer inreda rummet i beiget och lite shabby chic, medan min man vill bara ha nallepuhinredning, får se om vi kan lyckas kombinera detta

Svar: Det låter fint! Jag vill också ha det stilrent, vit och beige. :) Tack för barnvagnstipset, ska kika!
Fatima Johansson

Anonym

2013-01-17

Först och främst vill jag säga grattis! :) sen så tänkte jag tipsa om gratisboxar till sin bebis som man kan få via olika hemsidor på nätet redan när man är gravid. Sen får man en från sjukhuset när man föder. Jag minst inte alla sidor men sök på gratis Babybox i Google. Tror pampers har en och barnens hus också. Hos barnens hus kan man få en blöjhink också :)
Lycka till med allt!
Kram

Svar: Tack så mycket för gratulationen och tipsen. :)
Fatima Johansson

Jessica

2013-01-17

jag ska tvätta alla babykläder och så känns bäst, har beställt en del och det har legat i plastpåsar och sånt. du behöver ju inte använda med parfym.

poma

2013-01-17

vadå för mirakel? araber föder liksom varje år

Svar: haha
Fatima Johansson

Elin

2013-01-17

Egentligen bör man tvätta alla nya kläder även till vuxna för de kan innehålla kemikalier som är dåliga för huden. Jag tvättar allt som barnet har nära kroppen, dvs alla vanliga kläder men jag tvättar inte ytterkläder eftersom det alltid är något emellan. Om jag köper begagnat tvättar jag inte alltid, inte om kläderna inte luktar illa och känns fräscha, annars tvättar jag de också.

Jag vet inte hur du gör med kläder men ett tips är att inte köpa för mycket i de minsta storlekarna, ofta kan bäbisen ha 56 direkt eller ganska fort efter födelsen och även denna storlek växer de ur fort. Köp gärna redan nu en basgarderob upp till 74 så du åtminstone har några plagg för det kan gå snabbt som ögat så har barnet inga kläder som passar.

Svar: Tack för dina tips! De kläder jag köpt är baskläder i storlekar 50-74. Det är ju precis som du skriver, de växer ju så fort. :)
Fatima Johansson

Camilla

2013-01-17

Aaw så söta ❤

Ja man ska absolut tvätta kläderna till bebisen innan dom används. Det ska man egentligen göra med kläderna till sig själv också. Det finns annars risk för att det finns mycket kemikalier kvar i kläderna. Inte så nyttigt för huden. Särskilt inte en liten nyfödd.
Jättekul med alla förberedelserna inför bevisen ankomst! Älskar dom minsta bebiskläderna!

Svar: Det ska jag göra. :) Känns bättre att veta att allt som är nära bebisen är rent.
Fatima Johansson

Skriv en kommentar