Fatima Johansson

NEW YEAR'S EVE - PART I

#1. Vårt härliga nyårsgäng! #2. Förrätten. #3. Det vackra paret Zober och Berdice. #4. Vår nyårsmeny. #5. Huvudrätten serverad. #6. Min älskling & jag. #7. Grabbarna, haha. #8. Och sedan var vi bara tvungna att köra ett parti Med andra ord, galna tävlingsmänniskor är vi allihop. #9. Happy New Year! #10. Tävling på hög nivå. :P
 
Jag slänger upp några bilder från gårkvällen i olika delar, som jag gjorde förra året. Jag tycker det blir roligare att läsa så när jag tittar tillbaks i bloggen. :)
 
Hade som sagt en väldigt trevlig nyårsafton. Vi började hemma hos mig och Samer med bland annat trerättersmiddag och ett galet parti Med andra ord. Sjukt skoj!

Kommentarer (14)

Aisha

2013-01-01

Fantastiska bilder! Ni ser ut att ha riktigt roligt. Gott nytt år vill jag önska dig och din lilla familj. =)

Anonym

2013-01-01

Så fina bilder! Jag ÄLSKAR det spelet! Har alltid lika roligt när man spelar det

Sarah

2013-01-01

Vad roligt!! Fina ni är :))

Anonym

2013-01-01

Vad roligt!! Fina ni är :))

Sara

2013-01-01

Åååh vad mysigt! Hoppas ni alltid har det lika trevligt=D
Tänkte bara fråga innehåller inte "champis" några procent alkohol? Asså så lite att dem inte skriver det på flaskan. Och som muslim skall man inte ens dricka enda droppe, eller?
Jag själv har druckit sånt, och då tänkte jag det står ju inget om att den innehåller alkohol, men fick höra det av någon häromdagen att det kan/brukar finnas några droppar alkohol?.

Vet inte om du vet något annat? Skriv gärna , om du vet något annat :)

Svar: Tack för din kommentar. :) Jag tycker det låter som något rykte, jag fick senast höra att det finns alkohol i mellanmjölken som Arla tillverkar, haha.. :P Om det är alkohol i något så ska det stå på flaskan. Jag läser alltid på flaskan och står det ingen alkoholhalt så kan jag endast utgå från det. :)
Fatima Johansson

Sara

2013-01-01

ååh så mys:) Kul du verkar ha haft!

Amal

2013-01-01

Sara:

Man kan inte tro på allt. Jag dricker också tex Champis och det står att det INTE finns alkohol i dom, så då är de så. OM det ändå finns alkohol och du VET det så borde du ringa dom som tillverkar det och kräva att de ska ha det i deras innehållsförteckning. Det borde alla andra muslimer också göra som "hör såna rykten" istället för att sprida vidare för det mesta är tyvärr faktiskt lögner.

Gott nytt år alla! Inchallah ni får ett fantastiskt år 2013. =)

Anonym

2013-01-01

Man behöver inte ange att det finns alkohol i något som innehåller mindre än en viss procent alkohol, tror det rör sig om en halv procent. Så nej, det är inget rykte, alkoholfri vin/öl innehåller visst alkohol men under 0,5% och då FÅR man skriva alkoholfritt!!! Att mjölk skulle innehålla det - tja, du hör väl hur det låter? Inte riktigt samma sak va..

Svar: Jag vet mycket väl att man kan skriva "alkoholfritt" om det ligger på runt 0,5% halten MEN på innehållsförpackningen måste det stå alkoholhalten, t.ex 0,07% osv. Och en sådan finns ej på Champis för Champis är en läsk.
Fatima Johansson

Nichole

2013-01-01

Gott nytt år!

Anonym

2013-01-02

Det är faktiskt sant att all läsk från Spendrups innehåller lite alkohol, sen om det är haram eller inte är en annan fråga. Finns olika åsikter.

ayaan

2013-01-02

det var ett jävla tjat om champis , ge er ! alla gör vad dom vill med den informationen som står på flaskan , gör som de flesta människor och tro på vad som står på flaskan. men aja hoppas du hade super härligt nyårsfirande och inshallah få den underbaraste 2013!!

Anonym

2013-01-03

Mash'Allah vilken vacker kille han som sitter längst ut på första bilden i vit skjorta. Vem är han, ålder, civilstånd, namn och ursprung tack!!! :D

Skriv en kommentar