Fatima Johansson

NEW YEAR'S EVE - PART II

 
Tolvslaget firade vi in utanför Malmö Opera. Det var nog mitt finaste tolvslag måste jag säga, min underbara man till höger om mig, snyggaste fyrverkeriuppvisningen jag sett framför mig, fina vänner runt omkring och bebisen som låg och sprattlade i min mage. Magiskt. ♥
 
Efter att vi kollat på fyrverkerierna, önskat alla ett gott nytt år och sett Zober & Berdice bjuda på dans (underbara!) så gick vi vidare till Z & B lägenhet för att avsluta kvällen där med ostbricka, snacks och en massa snack. :)

Kommentarer (7)

Malin

2013-01-02

Vad fint! Jag älskar när du delar med dej av bilder fråm ditt liv. =)

Du suddar liksom bort dom fördomar att muslimska tjejer bara får sitta hemma och dricka te. Förlåt om det lät konstigt men det är så många som har fördomar mot muslimska kvinnor, jag är en av dom som hade det och du visar på att ni är "som alla andra".

Jag ber om ursäkt om du tar illa upp på något sätt jag menar detta endast som något positivt. Jag rekommenderar ofta din blogg till mina vänner, som precis som mig, haft fördomar om er muslimska kvinnor.

Tack för att du finns.

/Malin

Svar: Jag förstår att du inte menar något illa. Fördomar finns överallt och det är verkligen kul att höra att du fått bort dina gällande muslimer. :) Ha en trevlig kväll!
Fatima Johansson

Amna

2013-01-02

Första bilden. Åhh.. Så underbar <3 :)

Ameenah

2013-01-02

Har samer underbett?

Svar: Nej det har han inte. :)
Fatima Johansson

Hanan

2013-01-02

Fina ni är allihop =)

Iman

2013-01-02

Vilka fina bilder, speciellt den där ni tittar på varann. Kan du tänka dig, det var er sista nyår utan barn! That's it haha Nästa nyår har ni en bebis inchallah :) Kram!

Svar: Tack! Tro mig vi tänkte på det hela tiden, hehe. Det var därför vi valde att fira bara med vänner detta året, för de kommande åren hoppas vi föralltid fira med vår lilla familj. <3 Kram tillbaks!
Fatima Johansson

Anonym

2013-01-02

Har nån utav dina vänner nån blogg?? Vore kul å läsa isf... ska kolla länklistan hm..

fereshtah

2013-01-04

Hejsan Fatima!
Gud vad söta ni är ihop och vad kul ni verkar haft, hoppas att detta året är verkligen fylld med mer glädje&kärlek. Har bara en liten fråga runt de ni dricker, innehåller inte dessa flaskor alkohol eller något sådant? Tack för svar, ha de underbart!

Skriv en kommentar