Fatima Johansson

ROSE GARDEN

 
Blev lunch på Rose Garden tillsammans med älskling idag. Samer älskar sushi så han åt det i omgångar. Jag vågade inte riktigt äta själva fisken i sushin pga bebisen i magen, vissa barnmorskor säger att det går bra men andra säger att man inte ska äta det så jag känner mig lite velig där.. Så jag fick nöja mig med vegetarisk sushi. :)
 
Sen sprang jag lite ärenden eftersom jag ändå var i stan, hämtade ut passet, köpte hem granatäpple (jag kan inte få nog) och njöt för fullt av det underbara vädret. Visst blåser det men solen har varit framme och det gör så himla mycket för humöret tycker jag.

Kommentarer (13)

Marwa

2013-01-31

Jag älskar Rosegarden!! :))

Anonym

2013-01-31

har läst att man inte ska äta granatäpple när man är gravid

Svar: Granatäpple innehåller mycket folsyra (som är jättebra att äta när man är gravid) och vitaminer så det stämmer inte. :)
Fatima Johansson

Anonym

2013-01-31

Hur mycket kostar det att äta där? blir så sugen :)

Svar: Lunchbuffén kostar runt 90 kronor/person.
Fatima Johansson

Elin

2013-01-31

Oroa dig inte för att äta sushi, det är OK. Det är bättre att gå på vad livsmedelsverket säger än vad enskilda personer säger. Slår man ihop vad 'alla' säger får man äta rostat bröd utan smör ungefär. Själv åt jag ingen sushi men det är för att jag hatar det men gillar man det så är det bara nyttigt och bra för mamma och bäbis.

Vad kul att du gillar granatäpple. Jag provade att dricka granatäpplejuice när jag var gravid och kräktes som attan. Normalt gillar jag det supermycket så det var väldigt oväntat...

Svar: Haha jag vet! Har hört att så himla mycket ska vara farligt.. Just sushi är åsikterna så himla starka åt båda hållen. Antingen är det jättenyttigt för mamman och bebisen eller så är det jättefarligt. Därför jag blivit lite velig där. Tack för tipset om Livsmedelsverket! Ska absolut kika där om jag är osäker. Kram! :)
Fatima Johansson

maria

2013-01-31

Salam! Vad fin du är med dina nya skor! Sitter som en smäck!

Med vänliga hälsningar
Maria

Svar: Tack snälla!
Fatima Johansson

Anonym

2013-01-31

Ja har också hört att granatäpplen inte är bra för gravida..

Malin

2013-01-31

Granatäpple är riktigt bra för gravida kvinnor! Innehåller massa näringsrika ämnen som kvinnor behöver medan de väntar barn som t.ex. folsyra. Så ni som hört något annat kan lugnt äta era granatäpplen :-)

Elin: Själv kunde jag inte heller äta granatäpple när jag var gravid.. Tyckte inte om det då.. Jätte synd verkligen :-(

Anonym

2013-01-31

Vad billigt med så mkt mat! MUMS :D

Anonym

2013-01-31

Mums!!!

Fate

2013-01-31

Granat äpple är lugnt att äta. Dock att flyga flygplan när man är gravid Fatima? För det är väl flyg ni ska ta till london? Flyg är inte helt säkert när man är gravid?

Svar: Jag har pratat med min barnmorska om det, det är inte farligt att flyga. Utan det är flygbolagen som förbjuder dig att flyga om du är i den sista månanden - eftersom de inte vill riskera att ha tand om en förlossning. Vilket är rätt förståerligt.. :P
Fatima Johansson

sara

2013-01-31

Alla nyttiga mat bör man att äta lagom dem, inte ät för mycket eller mindre.
Så det gäller granatäpple oxå även om innehåller massa näringsrika.
lagom är alltid bäst.

ayaan

2013-01-31

Du verkar äta ute mycket ! gör ni det ofta eller ?:)

Svar: Njaa.. Det går i perioder. Men den senaste tiden äter vi mest hemma. Ser kanske ut som att vi äter ute ofta eftersom jag slutat dela med mig av så mycket hemmabilder/recept osv. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar