Fatima Johansson

SÄLJES

Långkjol från InLoveWithFashion. Storlek M. Startbud: 300:- Den har mycket stretch i midjan så den kan nog passa allt från en S-L gissar jag. OBS: Kjolen behöver en underkjol om du inte vill att benen ska synas igenom
Svart långkjol från Gina Tricot. Storlek 40. Startbud: 150:- Den är nog en normal 40. Jag är en 36:a och måste antingen ha en säkerhetsnål bak eller ett skärp i midjan för att hålla den uppe. Men det har funkat. :) OBS: Kjolen behöver en underkjol om du inte vill att benen ska synas igenom
Virkad kofta. Storlek 38. Startbud: 100 kronor. Den är rätt normal i storleken. Vill du se fler bilder på koftan, klicka här.
 
FÖR ATT KÖPA NÅGOT PLAGG:
Ni är så många som frågat om just dessa plagg så det känns mest rättvist att göra så här. Jag har skrivit ett startbud högst upp, den som är intresserad mejlar mig (fatima-johansson@hotmail.com) och skriver sitt bud. Den som ger det högsta budet får köpa plagget.
 
Köparen står för frakten på 40 kronor, bor du i Malmö kan vi mötas upp så slipper du fraktkostnaderna.

Kommentarer (8)

Amina

2013-01-17

Kan du snälla också sälja den kjolen i spets?

Svar: Tyvärr så vill jag inte sälja den.
Fatima Johansson

Mona

2013-01-17

Du har lätt snyggaste stilen!

Svar: Tack snälla!
Fatima Johansson

jannah

2013-01-18

Salam aleikum!
Har bara en fråga vad var priset på plaggen när du köpte de?=)

KRAAm

Svar: Det är olika. Den mönstrade kjolen kostade över 400 kronor, den svarta kostade cirka 300 kronor och koftan tror jag låg på 350-400 kronor.
Fatima Johansson

sara

2013-01-18

hej. jag tycker att du satt höga pris på dem

Svar: Jag kan inte skriva in "ett högt pris" eftersom det är en budgivning som är pågång. Man kan sätta vilket bud som helst, man kan pruta man kan göra precis hur man vill. Det är så en auktion fungerar.
Fatima Johansson

Tam

2013-01-18

Amina, jag har kjolen i spets helt oanvänd hemma, tycker att den är så himla fin men ser tjock ut i den tyvärr :/

Maria

2013-01-19

Hej Fatima! Jag förstår att du inte vill sälja spetskjolen, den är supersnygg!!!!

Jag undrar en sak. I ditt inlägg "det ligger ett litet mirakel inom mig" (eller något sånt) så har du en jättefin sammettunnika. Jag är så nyfiken på var du har köpt den någonstans :)

Jag hoppas att du mår bra och att din graviditet går bra! Grattis än en gång och må Gud vare med dig och din bebis och må Gud välsigna dig med ett friskt och välmående barn!!!

Ma'salame

PS!Tam: vill du sälja spetskjolen ;) vilken storlek är det?

Emma

2013-01-19

Även jag har kjolen hemma i spets. Oanvänd i storlek m. Tyvärr Liite för stor för mig, men jädrans snygg. Hör av dig om du är intresserad. Skriv din mailadress här under en kommentar bara så kontaktar jag dig.

Lola

2013-01-20

Hej!

Jag vill jätte gärna ha en spetskjol. Den som vill sälja sin kan maila mig på lola--a@hotmail.com.

Fatima jag kan börja med auktionen , 50kr

Svar: Kläderna är redan sålda. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar