Fatima Johansson

SHOPPINGSÖNDAG PÅ IKEA

Blev en fika innan vi gick mot kassorna. Årets första semla!
 
Idag var vi på Ikea och köpte möbler till barnkammaren - och det var svårare än vad jag trodde. Jag trodde att jag redan bestämt mig för vad jag skulle köpa för säng, byrå och skötbord. Men när vi väl stod där så var det så SVÅRT att välja. Det slutade med att vi köpte helt annorlunda möbler än det vi först bestämt, haha. Men det kommer bli jättefint!
 
Vi köpte även alla bassaker till sängen som madrasser, täcke & kudde, spjällskydd osv. Men påslakan, gardiner och tavlor vill jag vänta med tills vi vet vad det är för kön. Håller tummarna för att vi får se det på nästa ultraljud. Gud vad spännande allt detta är! :)
 
Nu väntar en försenad lunch och sedan montering av alla möbler.

Kommentarer (9)

Malin

2013-01-20

Visst är det en underbar känsla?!! Jag älskade varje sekund av att få inreda till vår lilla pärla. <3

Sarah

2013-01-20

Mmm vad gott med semlor

Jessica

2013-01-20

vad mysigt, jag och min man har också varit och handlat på ikea och dom har bra saker där, men ett tips bara babykuddarna som är där rekomenderas från 1år så hade inte använt den i början för babyns nacke, finns många andra affärer som har till nyfödda barn :)hoppas det blir fint i rummet :)

Anonym

2013-01-20

Vad spännande hoppas vi får se hur de blir sen ^^

Ayaan egeh

2013-01-20

OMG guuuuuuud va kul !!! Så himla glad för er skull grattis igen !!! :)

Samara

2013-01-20

Ska din man också göra så som vissa män att han ska gå upp i vikt för din skull, så att du inte blir helt deprimerad? Jag säger inte att du kommer bli tjock haha jag bara menar att en kollega till mig gjorde så. Vissa kvinnor blir deprimerade av att de går upp i vikt och magen blir stor medan mannen fortfarande är smal hehe. Just wondering du vet :D

Anonym

2013-01-20

hej fatima !

Vad har du för mejl adress om man behöver mejla dig?

Skriv en kommentar