Fatima Johansson

FIXAR DAGAR

 
Moster Meriam med Dalia som sitter i vagnen. ♥ På bordet ligger den nya hatthyllan, nu hänger den på väggen. Ska visa före- och efterbilder.
 
I måndags målade jag hela hallen och då kom Meriam och hjälpte mig att underhålla Dalia. Vilken ängel hon är! Ali envisades också att komma och hjälpa till med målningen så jag fick lite dåligt samvete när jag nästan var färdig, så jag sparade en liten ruta åt honom att måla, hehe. ;)
 
Sen gjorde jag efterrätt och så åkte vi allihop hem till mamma där vi åt middag och snackade tills sena natten. Så mysigt.
 
Sen har tisdagen och onsdagen gått åt till att fixa hemma och ta hand om min bebis. Har äntligen fått upp den förbaskade spegeln. Den är hemskt tung och stor och ska in i två skruvar på väggen, det tog minst en halvtimme att få den på plats. Och då såg jag med vattenpasset att den hängde snet.. HAHA. Bara att göra om och göra rätt. :)

Kommentarer (4)

Ninno Minno

2013-07-25

Vad fint du har det i ditt kök! Jag älskar dina hyllor med alla fina saker på. Och blommorna blev jättefint i fönsterkarmen. :-)

Anonym

2013-07-25

Haha så söt. Visa hallen sen när du e frdig snälla =)

Laura

2013-07-26

Riktigt fint kök. =)

Anonym

2013-07-26

Snyggt hem!!

Skriv en kommentar