Fatima Johansson

HELGEN

Fina blommor från mamma & Meriam på bröllopsdagen (blomsterbröllop ju!) och äppelkakan från i fredags. Blev gott att ha mandel över!
 
Ännu en helg som snart flugit förbi! Vi hann med några finbesök men även att storhanda och tvätta kläder. Blir så mycket mer tvätt nu med Dalia.. Blir nog att införskaffa sig en tvättmaskin snart.
 
Och igår var jag iväg på thaimassage! Min kropp värker något så fruktansvärt efter graviditeten, jag är stel precis överallt och det är speciellt ryggen som fått ta stryk. Spänningarna har också gjort så att jag har världens huvudvärk.. 
 
Anyway. Det gjorde helt sjukt ont! Hur en sån liten person kan vara så stark chockade mig rejält.. Jäklar vad hon kunde ta i! Jag höll liksom på att börja gråta av smärtan, haha. Hon skakade på huvudet flera gånger och sa att jag måste lida av väääldigt mycket spänningshuvudvärk. :P Hon var i alla fall jätteduktig och jag ska nog ta mig dit fler gånger!
 
Nu står jag och lagar middag! Blir torsk i paket med ugnsrostade potatisar och rotfrukter. Doftar så gott här hemma nu. :)

Kommentarer (5)

Selma

2013-06-09

Fan vad skönt med massage! Nu kanske de inte känns sp skönt med om några dagar kommer det bli bra. Brukar alltid ta några dagar för mig iaf!

Anna

2013-06-09

Recept på kakan? Så god den ser ut!

Malin

2013-06-09

Thaimassage brukar vara rätt brutalt ;-)

Anonym

2013-06-11

Pröva medicinsk massage, fantastisk e den

Salma

2013-06-22

Hej Fatima!
Min mamma har väldigt ont i ryggen och jag undrar om du kan ge namnet på stället där du tog thai massagen. Hon har testat men inte hittat någon bra tyvärr. Tacksam för snabbt svar det hade gjort både mig och mamma glada! :-)

Skriv en kommentar