Fatima Johansson

UNDERBARA DAGAR

 
Vilka underbara dagar som passerat! Bröllop, förlovningar, examens- och studentfester, häng hemma hos vänner till sena nätter och mys hemma med lilla familjen. Utan tvekan den bästa månaden jag haft. Dalia har tagit med sig så himla mycket solsken i våra liv.
 
Igår var jag på picknick med hela familjen i Folkets Park. Det var stekhet ute och hela staden var i parken, nationaldag och allt. Hur härligt som helst!
 
Sen var jag iväg på en examensfest med Dalia och efteråt försökte jag och Samer fira bröllopsdag men det blev för knappt med tiden, haha.. Vi fick skjuta på det tills imorgon! Då blir det dejt. :)
 
Nu ska jag fortsätta med bakningen i köket! En vän kommer över med sin mamma på fika och för att hälsa på Dalia, min mamma kommer också. Ska baka rulltårta, äppelkaka och sen göra chokladmousse tänkte jag. Nu hoppas jag lillan sover i någon timme åtminstone så jag hinner. ;)

Kommentarer (6)

Zainab

2013-06-07

Jag som ville se din dagens outfit! ;) det skymtar en jättefin klädsel på en av bilderna!! Du får gärna visa om du kan jag får väldigt stor inspiration av din klädsel :)

Wa salam!

Sara

2013-06-07

Ååh vad underbart det låter! Maj är min favoritmånad. =)

Aisha

2013-06-07

Vad vackra bilder!!

Asma

2013-06-07

Så fina bilder! Jättefint med vimplar!

S

2013-06-07

Så mycket bakning rulltårtor är min specialitet. Tipsa om fler recept älskar sånt!

Emma

2013-06-07

Underbara sommar. Fasiken vad skönt att den är här. :-) Fina bilder din kamera tar! Mer på din prinsessa vill jag se hon är så söt!

Skriv en kommentar