Fatima Johansson

VECKAN

 
Redan fredag och jag har inte hunnit blogga.. Ska bli bättring med det så fort min laptop är fixad! Bloggar nu alltid med den stationära och av någon anledning är det jobbigare att gå in i vårt lilla kontor och sätta på datorn, haha..
 
Har varit sjuk med feber och halsont i veckan, tror att det är halsfluss. Väldigt jobbigt. Det är en helt annan sak att vara sjuk och ta hand om en bebis samtidigt. Hon ska vara immun eftersom hon ammas, och det verkar som att så är fallet för hon har (alhamdullilah!) inte blivit smittad.
 
I måndags var jag i alla fall iväg och firade mammas födelsedag, vi fikade, åt middag och storstädade hennes balkong, hehe. :)
 
Och igår var jag hos Ala på lunch och fika, hon bjöd på en god laxsallad och jordgubbar med grädde. Gud så gott! Man bli alltid lika omhändertagen hos henne, så mysigt. Hon gosade med Dalia och jag gosade med hennes kattunge. Men katten var bra mycket mer nyfiken på Dalia, ville fram och nosa hela tiden, haha. Sötnos. Vår katt är inte lika nyfiken på henne. :P
 
Idag har vi fullt upp för vi reser ju på söndag! :)

Kommentarer (9)

Amina

2013-06-14

Gud vad gott! Och så söt present älskar att få sånt! :)) Hur går det nu med er söta prinsessa?

Mona

2013-06-14

Krya på dig!! Inte kul å va sjuk med en liten bebba... :(

Inez

2013-06-14

Krya på dej! Så jobbigt för dig =(

Mariam

2013-06-14

Vart reser ni? :)

Anonym

2013-06-14

Var reser ni? :)

Sara

2013-06-14

Vars ska ni resa? Blir det Norrland som du sa innan? Så myyyyysigt! Älskar dina inlägg därifrån!

Jessica

2013-06-15

Jobbigt att vara sjuk med en liten bebis :( var sjuk när jag födde så förlossningen blev jobbigare, var även sjuk efteråt och tar mycket på energin att vara sjuk med en bebis och man är så rädd för dom ska bli smittade :( även om man ammar

Asmaa

2013-06-16

Hej jag alltid undrat vart köpte ni eran soffa ifrån ??:))

A

2013-06-16

laaaaaxxxxx <3 <3

Skriv en kommentar