Fatima Johansson

11:30

 
Glasburken med Geisha-chokladen är ännu ett av secondhand-fynden jag gjorde sist jag var på secondhand jakt. Fick ge en tjuga för den och jag hade gärna haft fler i olika storlekar!
 
Här började morgonen bra! Tog en powerwalk (läs: långsam promenad, riktiga powerwalks funkar inte längre med lillan i magen, haha) i solskenet och sen gjorde jag i ordning en rejäl frukost som jag åt på balkongen. Ska snart börja mysa till balkongen igen, gör det ju varje vår och snart är det ju dags. :)
 
Idag har jag lite hemmafix att ta itu med, som att rensa garderoben, det ser ut som ett krigsfält där...

Kommentarer (3)

Juhan

2013-03-05

Haha ja, det är inte lätt att vara snabb som höggravid ;) men promenader är bra så fortsätt med det så ofta du orkar :)

Thi

2013-03-05

Nice blog i like it alot :-)

Anonym

2013-03-05

Du har inte svarar mig en enda gång, även tidigare, månader innan då jag mailade dig, vill vara anonym här men på mail var jag inte det, så känns hårt att du inte svarat tillbaka på något av det jag frågat, tycker ju om din blogg och älskar att hänga med i bloggen där du tar till oss, dina läsare

Svar: Hej. Jag ber om ursäkt om du känner dig ledsen över att jag inte svarat. Jag får otroligt mycket mejl dagligen från er läsare och ibland händer det att jag missar att svara. Mejladressen du skrivit här (det som börjar med bokstaven m) hittar jag inte alls bland min inkorg. Det kan hända att den hamnat i skräpposten och sedan raderats. Skicka gärna igen så ska jag se till att svara direkt. Förlåt igen, jag lovar att jag inte gör det med mening. :) Kram på dig och jag ser fram emot ditt mejl!
Fatima Johansson

Skriv en kommentar