Fatima Johansson

13:58

Bild från någon vecka sedan, på restaurang Meze
 
Hej!
 
Sena uppdateringar nu för tiden, är så himla seg och trött hela tiden. Stiger upp vanlig tid (runt åtta) men det är som att hjärnan inte hänger med förens efter tolv. Känner mig som en zombie..
 
Har börjat få förvärkar/sammandragningar sedan någon vecka tillbaks (jag vet inte skillnaden, det känns som kraftig mensvärk och gör ont). Känns sjukt spännande! Jag blir helt exalterad varje gång, haha. Det trillar in fler frågor om graviditeten, ska sätta mig och svara nu och publicerar svaren i ett inlägg. :)
 
Någon mer som är gravid? Vilken vecka? Hur går det? Tell me! Jag är så nyfiken. :D

Kommentarer (20)

Anonym

2013-03-28

Ååå så fint! Kan du inte lägga upp bilder på hela bebis kammaren när ni är klara med inredningen?

Kram

Svar: Jovisst. :) Kram!
Fatima Johansson

Leila

2013-03-28

Hej Fatima!
Fattis storasyster här :)
Jag är också gravid och beräknad att föda nu på lördag. Sjukt tungt nu att gå så hoppas hon håller tiden :)
Hoppas allt går bra för dig Inshallah :)
Kram

Svar: Grattis Leila!! Vad roligt, då är ni gravida samtidigt. ;) Lycka till med allt, inshallah allt går smidigt för både dig och bebis. Kram!
Fatima Johansson

Sanne

2013-03-28

Hej!

Jag är gravid :) men är bara i vecka 7 (6+0), så än har jag inte kännt någon märkvärdigt. Men det är så himla kul varje gång du skriver om din graviditet och visar massa bebissaker, får sån inspiration från dig. Men kan du snälla svara på när du fick dina första symptom och vilka det var? Sen hade jag blivit så himla glad om du kan visa magen i profil, snälla!!!

Tittar in din blogg flera gånger om dagen, och den är så himla bra, eller du är så himla bra :) fortsätt så och inspirera oss andra. Kram

Svar: Grattis! :) Mina första sympton var att jag började må illa, brösten spände och gjorde jätte ont och så blev jag väldigt känslig för olika dofter. Jag glömmer hela tiden bort att ta profilbild på magen, lovar att försöka fixa det.. Tack snälla söta!! <3 :)
Fatima Johansson

Amina

2013-03-28

Vecka 42+1 här! Jag sitter bara och väntar tills det är dags! Har haft en riktigt skön graviditet allt har gått bra alhamdullilah!

När du får sammandragningar kan det hjälpa med ett varmt bad eller massage. =)

Amina

2013-03-28

Vecka 42+1 här! Jag sitter bara och väntar tills det är dags! Har haft en riktigt skön graviditet allt har gått bra alhamdullilah!

När du får sammandragningar kan det hjälpa med ett varmt bad eller massage. =)

Svar: Åh! Lycka till med allt, hoppas bebisen kommer snart och att allt går bra. :)
Fatima Johansson

N

2013-03-28

Kan du snälla göra en hijab tutorial!

Svar: Jag gjorde en för lääängesen, ska se om jag hittar den. :)
Fatima Johansson

Anonym

2013-03-28

Vilken fin bild.

Anonym

2013-03-28

Jag är gravid i vecka 18 :) Det är så spännande, men just nu vill jag bara att tiden ska gå liiite fortare ;p

Svar: Tiden kommer nog flyga iväg, jag trodde själv att det skulle kännas långsammare men jag tycker min graviditet gått himla snabbt. :)
Fatima Johansson

Maria

2013-03-28

Gravid vecka 34 (+3) här så vi är beräknade nästan samtidigt ;) Det är jätte tugnt nu jag har redan gått upp 26 kilo :( nu hoppas jag bara att tiden ska gå snabbare :)

ÄLSKAR när du tipsar om bäbis saker och skriver om din gravdiditet och sånt. Mer sånt!

Svar: Ja då föder vi nästan samtidigt. ;) Kommer nog bli mycket bebissnack på bloggen framöver. :D
Fatima Johansson

najiha

2013-03-28

Jag har följt din blogg enda sedan du starta.
Jag är med gravid däremot var inte min graviditet planerad men Allah hade andra planer än vad jag hade.
Min due daterat är 9 maj och jag har ingen aning om vad det är för kön på bebisen på rutin Ul Sa de en pojke och i måndags en flicka haha... Och jag hade redan köpt en massa kill kläder som jag inte vet vad jag ska göra med nu.
Haha, nu har jag berättat hela min livshistoria med :)

Svar: Vad roligt att du följt bloggen så länge! <3 Nä, vad jobbigt att få reda på olika kön så där.. Då blir det en överraskning istället när förlossningen väl närmar sig. ;) Stor kram och lycka till med allt nu! :)
Fatima Johansson

Jessica

2013-03-28

alltid lika roligt att läsa din blogg och intressantare har det blivit sen du blev gravid eftersom jag också är gravid och känner lite som du känner, värkar men det hör ju till, sova kan jag knappt iheller mer ligger och halvsover om nätterna och springer på toa med jämna mellanrum och foglossning har jag börjat känna av nu sen ca tre veckor tillbaka.Annars alhamdulillah har jag haft en bra och smärtfri graviditet så bara nu på slutet det börjat komma, Men snart är det dags =) så får man tänka och jag bara längtar jag är i v.33 +4 graviditetsvecka 34

Svar: Jag känner samma sak, alla som skriver om barn och graviditet blir mer intressanta just nu. ;) Nu i slutet ska det ju vara tyngre och det är vanligt att vara trött, så vi får bara hålla ut. Inte långt kvar nu! :)
Fatima Johansson

Daniela

2013-03-28

Hej Fatima!
Spännande att du börjar närma dig Bf.
Jag väntar vårat tredje barn och har Bf den 3/6.
Alltså är jag i v 31 nu :)) också trött som en zombie!!
Snart dax för sista ultraljud.

Ta hand om dig!

Kram!

Svar: Tredje barnet! Vad roligt, grattis! :) Då blir det ett litet sommarbarn. <3 Lycka till!! Kram!
Fatima Johansson

I.

2013-03-28

Nej men vill gärna bli det snart! :) kul att du blir glad av förvärkar haha :p kan tänka mig att det är spännande nu när det närmar sig!

Svar: Inshallah att du får bli det snart då. <3 Ja, jag tycker det är så roligt att förlossningen närmar sig, jag vill ju träffa den lilla krabaten. ;)
Fatima Johansson

Sandra

2013-03-28

Inte gravid men jag födde den underbaraste lilla tjejen för 7 veckor sedan :) Du har en spännande tid framför dig!Finns ingen härligare känsla än att få sitt barn på bröstet,alla dessa känslor åhhhh magiskt!

Svar: Ååh grattis!! <3 Jag längtar så.. :)
Fatima Johansson

Sunshine

2013-03-28

Jag är oxå gravid :) vecka 39 så snart är det dags för min del, jätte nervös..

Svar: Kan tänka mig att det blir nervöst ju närmare man kommer. Gud vad spännande. Hoppas allt går bra! <3
Fatima Johansson

Rahma

2013-03-28

Salam! Jag e i vecka 33 det gick bra för mig. Jag väntar andra barnet. Du fick kraftig menvärk är det snart!:-) Mä Allah underlätta din förlossning amen

Svar: Åh vad roligt! Då väntar vi barn nästan samtidigt. :) Må Allah underlätta för dig också!
Fatima Johansson

AJ

2013-03-29

Jag är i början av gradviteten efter att ha försökt och få barn i 2 år.

Jummana

2013-03-29

Jag ha också läst din blogg väldigt länge 3 år nästan :) är gravid är i v. 20+3 så roligt att läsa om all förberedbing inför det kommande barnet, lycka till med graviditeten!

Tårtspecialisten

2013-03-29

Gravid med tredje barnet i vecka 27 snart. Är förbaskat trött hela tiden, var inte alls såhär de andra graviditeterna. Men det är spännande och kul också. Ser så mycket fram emot förlossningen!

Salam aleykom

Anonym

2013-03-29

TILL ALLA SOM HAR FOGLOSSNING BE ER BARNMORSKA SKRIVA IN ER TILL VATTENGYMPAN DET BÄSTA SOM FINNS. Jag gjorde det med min flicka när jag va gravid med henne ohh det va verkligen skön. Och fatima jag har haft samma bf datum. Min förlossningen började 3 maj på morgonen men hon tittade ut klockan 05 på natten den 4 maj. Men alla förlossningar är ju inte samma så lycka till med allt inte lätt och vara mamma.

Skriv en kommentar