Fatima Johansson

DEKLARATION & KOLLEKTION

 
I maj är det ju dags att deklarera, men som företagare måste vi ju tänka på sånt tidigare än privatpersoner, så idag har jag varit hos min redovisningsbyrå och lämnat in allt bokföringsmaterial, så att det är färdigt och klart när inkomstdeklarationsblanketten väl kommer. Så himla skönt att kunna lämna den delen av företaget till någon annan, det är i princip den enda delen som jag helhjärtat låter någon annan ta hand om. :)
 
Har fått en hel del frågor om mitt företag och Fatima Johansson Shop kommer inte släppa en kollektion i vår och sommar, som det tidigare var planerat. Det är av den enkla anledningen att min mammaledighet hade börjat precis när jag hade haft som mest tryck i webbshopen (maj & juni var alltid som galnast). Och eftersom jag är den som driver varenda del av mitt företag så kände jag att det inte hade funkat, vare sig som höggravid eller med ett litet spädbarn. Företaget kommer alltså vara vilande tills min mammaledighet är över, sen sätter jag igång igen. Jag känner redan att jag saknar att jobba med företaget varje dag, men o andra sidan ser jag väldigt mycket fram emot det nya äventyret som väntar som mamma. ♥ :)

Kommentarer (11)

Aisha

2013-03-18

Min syster såg fram emot att få köpa studentkläder från dig. ^-^ Har du kanske kvar någon av de långa vita klänningarna?? Känner mååånga som vill ha dom på sin studentdag. Maila mig !! =)

Svar: Vad roligt att du tyckte om dem! :) Jag har tyvärr inte kvar några klänningar alls. Men om jag skulle hitta liknande någonstans så tipsar jag på bloggen!
Fatima Johansson

Hoda

2013-03-18

Vad är det för ställe du går till för att få hjälp med bokföringen??

Svar: Om du klickar på länken vid "redovisningsbyrå" kommer du till deras hemsida. All info finns där! :)
Fatima Johansson

Olivia

2013-03-18

Så du jobbar inte alls nu? Går du bara och är hemma? Är det inte tråkigt? :)
Kram

Malin

2013-03-18

Det förstår man ju! ;-) Så roligt att du ska bli mamma!

Malin

2013-03-18

Det förstår man ju! ;-) Så roligt att du ska bli mamma!

Sara

2013-03-18

Att vara mammaledig är så mysigt, du kommer få se. :)

Mona

2013-03-18

Fatima gå inte och sakna det för mycket bara! Njut av denna tiden innan ditt första barn kommer och även första tiden med henne. Det är den vackraste tiden i livet... Du kommer se tillbaks och sakna det i framtiden. ♥♥♥♥♥

malin2

2013-03-18

kan inte du berätta lite mer om graviditeten? SF mått osv:) Är själv gravid i vecka 31.. Så kul att läsa om andra som oxå är det..

Elin

2013-03-18

Smart tänkt, det är inte så bra med stress i slutet av graviditeten och när barnet är fött vill man inte jobba, man är liksom överlycklig för att man får gå på toa och sitta där själv i lugn och ro ibland. Underbart men massor av jobb! Hur länge vill du vara ledig?

Anonym

2013-03-18

Det ska du såklart göra! Tänk verkligen inte på något annat än din bebis och att njuta av mammaledigheten. Den första tiden som nybliven mamma är tuff så att driva företag samtidigt tycker jag inte du ska göra. Du kan ju fortsätta med det sen när hon går på dagis. =)

Lycka till med allt!! <3

Shamsa

2013-03-25

Vad tråkigt att det inte kommer ut en kollektion denna vår. njut av mammaledigheten. Jag undrade om du hade kvar en vit byxdress/jumpsuit från dina tidigare kollektioner som jag kunde ha på mitt student ut spring i år? xo

Skriv en kommentar