Fatima Johansson

FREDAGSKVÄLLEN

 
Var på en föreläsning i Malmö Högskola ikväll tillsammans med mamma, Muslimsk Feminism - En annan syn på frihet. Himla intressant och inspirerande! I panellen satt Sarah Delshad (från Muslimska Feminister), Helena Benaouda (ordförande för Sveriges muslimska råd), Yasmine Abdelazizdotter (bloggare), bästa Fazeela Selberg Zaib (skribent föreläsare och debattör) och moderatorn hette Evin Ismail. Riktigt coola och inspirerande damer!
 
Imorgon ska jag träffa Fazeela för afternoon tea inne i stan, ser fram emot att få snacka lite mer muslimsk feminism - och såklart catcha up om allt som hänt sedan senast. :) Nu väntar i alla fall ett härligt varmt bad och sen sängen. Härligt. Hörs imorgon, godnatt! ♥

Kommentarer (4)

D.

2013-03-23

Det var riktigt kul att få träffa dig där (!) hoppas vi ses igen nån gång! =)

Hanna Bard

2013-03-23

Håller med, det var roligt att träffa dig, och seminariet var intressant, höll mest med Fazeela, men alla åsikter var intressanta och alla sa bra saker. :)

Anonym

2013-03-23

Helena Benaouda, Yasmine Abdelazizdotter och Fazeela Sellberg Zaib är några av mina idoler så jag var verkligen så ledsen över att inte kunna komma igår... Vet du om debatten spelades in? :)

refkah

2013-03-25

Hej Fatima, jag är ju så himla intresserad av sådant, kan du inte skriva om det innan evenemanget så man är ute i god tid och kanske vill delta.

Skriv en kommentar