Fatima Johansson

PINK PAISLEY

 
Roligt att vissa butiker börjar få in lite sommarkläder! Denna paisleymönstrade långklänning gillade jag lite extra mycket, jag gillar egentligen inte paisley men denna tyckte jag var himla fin. Jag vill bära den med en vit skinnjacka och converse!

Kommentarer (7)

Anonym

2013-03-15

Vilken butik?

Anonym

2013-03-15

Vart kan man beställa klänningen?
Mycket fint tycker jag👍

maria

2013-03-15

Från vaaaar!?!? Så himla fin!

Svar: Från H&M! :)
Fatima Johansson

Elin

2013-03-15

Fin klänning, dock tror jag inte du kan amma i den... Det är lätt att glömma att man måste tänka på det också när man väl fått barnet och kan ha sina 'vanliga' kläder. Jag fick köpa till lite grejer för jag hade nästan bara tröjor som inte funkade för att amma. Amningskläder tyckte jag dock var rätt opraktiskt, jag föredrog att ha ett linne under och en lös tröja över för det mesta, det dolde mer av bröstet och var snabbare och smidigare än de speciella amningskläderna.

Svar: Det hade jag inte alls tänkt på. :P Och det hade ju sett lite roligt ut om jag drog upp hela klänningen när jag ska amma, haha. ;) Tack för rådet! :)
Fatima Johansson

E

2013-03-15

Jag tycker verkligen att rosa och vitt är dina färger. Passar dig så fint! Såg på H&Ms hemsida att klänningen var kombinerad med en svart skinnjacka. Tycker din styling med en VIT jacka och vita converse låter mycket bättre, och så DU! Go for it!

anonym

2013-03-15

hej äter du ofta på resturanger?
äter du fisk och sånt från sjön, har hört att det inte är bra när man är gravid vet du varför?:)

Skriv en kommentar