Fatima Johansson

SÖTASTE

 
Fick ett mejl från en läsare med dessa söta kläder. Ni är så gulliga som skickar sånt här! Baddräkten är ju så söt så att jag dör.. Tänk den på en bebis med knubbiga ben, ooh my gaaad mitt hjärta smälter, vill pussa en bebis nu. Haha. ♥
 
Nu åker jag in till stan för en dejt med fina Fazeela. Ha en finfin lördag alla fina! :)

Kommentarer (6)

Annica Lindqvist

2013-03-23

Ville bara säga att du har en väldigt bra blogg! Hittade in hit idag och den är verkligen både lärorik och inspirerande! Precis flyttat hem från Egypten där jag har min muslimska fästman. Han pratar ofta om sin religion och syner på saker och ting med mig som jag inte alltid förstår. Men nu ramlade många poletter ner efter att ha läst här! Keep up the good work!

Anonym

2013-03-23

Jag dör!!!! Blir själv galen när jag ser små bebisar. Vill bita deras kinder hahahh!! Min systerson har alltid helt röda kinder efter mig haha

asma

2013-03-23

hälsa och fråga när hon ska komma till hultsfred och linköping

Fazeela Selberg Zaib

2013-03-23

Åh vilken fin bild Fatima! Får jag låna den? Alltid lika underbart att träffa dig min fina vän <3 stor kram å lycka till!

denise

2013-03-23

Jag fick hem den baddräkten idag, så söt! <3 Älskar dessa fina bodysar också... finns så mycket sött att man nästan inte vet vad man ska ta sig till haha.

Aisha

2013-03-24

Rekommenderar sidan next.com. Världens gulligaste kläder!!!!

Skriv en kommentar