Fatima Johansson

SWEETIE PIE

 
Jag älskar te, dricker det ofta och tycker om att samla på mig olika sorter. Är därför ett stort fan av Te & Kakas dofthylla, ska nog göra mig en egen variant av den i mitt kök! Drack en kopp sweetie pie imorse till frukosten, så god, fick den från Fazeela i lördags.
 
Nu är jag och magen i vecka 35 (på onsdag går vi in i vecka 36) och det känns som att tiden gått himla snabbt! Har börjat fundera på vad jag ska packa i BB-väskan, vilka söta outfits jag ska välja ut till prinsessan, vilket ska bli hennes första gosedjur osv. Det är så roligt att vi närmar oss due date! I veckan ska jag få upp lite tavlor i barnkammaren, ställa in en bokhylla därinne och tvätta alla hennes kläder. ♥

Kommentarer (7)

Lina

2013-03-25

Vilket snyggt porslin! Jag gissar från Indiska? Otroligt fint!!

Vecka 35! Wow! Barnet är fullgånget i vecka 37-42. När vill du helst födda? Tidigare, eller senare?? Nyfiken. :)

Sanne

2013-03-25

Hej!

Jag frågor som så många andra, Varför visar du aldrig din mage i profil? Snälla gör detttt, vill så gärna se. Du har fått frågan innan, och då har du alltid skrivit att du ska göra det, men sen har det inte blivit av. Snälla gör det för dina trogna läsare :)

Ha det bäst! KRAM

Anonym

2013-03-25

Glöm inte att packa mjukt toa papper! Det är det enda jag ångrar från min förra bb-väska.... sjukhusets papper är hårt och det vill man inte ha när man just fött barn. :S

Elise

2013-03-25

Vilken fin bild

Elin

2013-03-25

Jag kommer verkligen ihåg hur förväntansfull jag var kring vecka 35 och väldigt less också. Jag fick vänta tills 42+3 innan min lilla gumma kom... Var förberedd på att gå över, det är vanligt speciellt för förstföderskor och det är drygt men man överlever. Jag tyckte inte det var så speciellt att packa bb-väskan dock, jag slängde mest ned lite kläder, necessär, barnkläder, amningskupor och bindor och det gick rätt bra. Mannen fick åka hem och hämta det jag glömde bla mobilladdaren och datorn men sedan var jag good to go. Det kan vara svårt att tänka på allt och bor man inte miltals från sjukhuset så är det lätt att fixa det man ev glömmer.

Ett problem kan ju vara hur mycket kläder man ska ta med, vi fick stanna några extra dagar och jag hade bara kläder till tre dagar och då jag hade droppnålar kvar så läckte jag blod på babyns kläder och jag kunde inte använda dem flera dagar. Mannen fick åka hem och hämta och han kom med vääääldigt konstiga kombinationer men det räcker ju att barnet har något på sig och till hemgången sparade jag en fin outfit så hon såg någorlunda normal ut på alla kort jag tog då.

Tips för mamman att ha efter förlossning: Långkjolar med lös resår, sköna och luftiga och sitter inte åt på de mer känsliga ställena i mörka färger. Utan att ge allt för mycket detaljer, man blöder och det är lätt att blöda igenom efteråt så det är bra att inte ha färger som man måste vara rädd för blodfläckar här och var och det är även skönt att ha kläder med rum för jättestora bindor för första dagarna har nästan alla sådana (vi pratar vuxenblöjstorlek, efter några dagar kan rejäla nattbindor hjälpa).

B

2013-03-26

Hahaha anonyms kommentar om toapapper var klockren!! Inget man hade kommit på själv direkt men sjukt bra att veta :)

ZAINEBS - DEVOTE.SE

2013-03-26

Kunde inte låta bli att lägga märkte till cornflaksen i glasburken! Så fint! Finare att ha det så än i tråkig förpackning!

Skriv en kommentar