Fatima Johansson

BABYBJÖRN

 
Vi köpte en bärsele för någon vecka sedan. Det fick bli en BabyBjörn Original Classic City Black, den är riktigt bra tycker jag. Det är enkelt och smidigt att sätta på sig den själv, sätta Dalia på plats och ta ur henne själv.
 
Jag har precis börjat använda den (hon sitter i den just nu medan jag bloggar) och det är så himla skönt att få händerna fria så man kan göra vanliga saker som att koka kaffe, borsta tänderna, vika kläder eller läsa tidning utan att behöva lägga ner henne. För ibland vill hon bara ligga nära mitt bröst, inte för att äta utan bara ligga där, tar jag bort henne i någon sekund börjar hon skrika. Sötnos.. Och då är den helt perfekt att ha!
 
Jag är nu ute efter en bra babysitter! Om du har en bra så tipsa gärna om den, det finns ju så himla många att välja bland och då är tips bra så man kan sålla bort lite grann. Är jättetacksam för hjälp! :) ♥

Kommentarer (21)

Olivia

2013-05-24

Har hört att denna skall vara bra gumman, http://www.babyland.se/akta_graco_innegunga_lovin_hug?13624 den gör bebisen lugn och avslappnad :)
Hoppas allt går bra med ert lilla hjärta. Kramar

UmmA

2013-05-24

Baby björns babysitters är också jätte bra! Dem gungar jätte lätt och kan justeras i olika höjder. Min dotter är 1,5 år och använder den som en mini gungstol nu vilket hon tycker är jätte roligt. Om jag minns rätt ska den funka till 2 års ålder. Klädseln är också lätt att ta av och tvätta. Finns olika sorters att välja på. Har den här varianten som är bland de enklaste
http://www.jollyroom.se/babybjorn-babysitter-organic-valnot.html

Rekomenderar den om man inte ska köpa en som är batteridriven. Rekomenderar den pga av det ovannämnda men mest också för den gungar lätt vilket gör att det inte bli ansträngt och när barnet blir större och rör sig mer så kan hon gunga till sig själv. Oftast vill de ju inte sitta i en babysitter som är stilla:P

Medina

2013-05-24

Baby björn har riktigt fina babysitters dom med! Min syrra har en sån till mitt syskonbarn och dom verkar trivas med den. :)

M

2013-05-24

Om du gillar babybjörns bärsele kommet du älska babybjörns babysitter! Kör på den! Bästa på marknaden!

M

2013-05-24

Babybjörns babysitter! Finns ingen bättre!

A

2013-05-24

Babyringen har jätte bra tycker jag mashaallah!

Sanne

2013-05-25

Hej!

Jag tänkte tipsa om att Campadre just nu har ett riktigt bra erbjudande på en babysitter från kvalitetsmärket Elodie Details. Babysittern verkar inte enbart vara riktigt bra och smidig utan också riktigt snygg. Kolla in det erbjudandet vettja!! :)

Usch detta lät lite som en sponsrad kommentar, men råkade bara få syn på detta erbjudande igår och tänkte att jag kan tipsa dig om det.

Btw snälla svara på frågorna snartttt :)

Kram på er

Sanne

2013-05-25

Glömde nämna att det är ett tidsbestämt erbjudande så de gäller att skynda sig o köpa medan det är kvar. Här kommer bilder på babysittern:
http://www.google.se/search?q=babysitter+från+elodie+details&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ku-fUeHJBrSu4QSY4IGACQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=320&bih=416#

Nora

2013-05-25

Försök att släppa taget om henne lite. Lär henne att ligga på en madrass/filt utan att gråta eller skrika så mycket som möjligt. Det kommer att bli så himla jobbigt om hon vänjer sig vid att ständigt bli buren, det är just DU som kommer slitas för det. Ett tips bara! :)

A

2013-05-25

Babybjörns babysitter är bra! Men även fisher price, det finns vibration i sätet på den som är lugnande för bebisen. Min son tyckte det var skönt och kunde somna i den :)

fatima

2013-05-25

men det blir jobbigt för dig om du bär henne hela tiden för då vänjer hon sig vid det och hon kommer gråta så fort du sätter ner henne aj aj

Anonym

2013-05-25

Babybjörns är utan tvekan BÄST!

N.

2013-05-25

Dessa från Fisher Price är riktigt bra! Med vibration och allt https://www.google.se/search?q=babysitter+fisher+price+vibration&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.47008514,d.bGE&biw=1920&bih=985&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WaWgUdTiAsbX4ATfuoHoCg

Amina

2013-05-25

Assalamu aleykum:)
Babybjörn babysitter med tre olika positioner är verkligen bäst! Barnet sitter jättebra i den o den gungar bara barnet rör sig vilket lugnar det. Har provat billigare varianter som Carena och babytravel oxå men de är inte alls bra om man jämför. Om man tycker babybjörn är för dyr kan man hitta billiga på blocket. Helt klart bäst :) lycka till!

Anonym

2013-05-25

måste man be när man fastar ? för jag ber inte men ska fasta i år inshallah.. :)

Rubinen

2013-05-25

Heej. Tips på babysitter den från babybjörn är jätte bra, använder den själv :)

Dalya

2013-05-25

Hej!

Villl du att babysitter ska vara o sova över hos er, eller bara några timmar om dagen, kan du bara säga hur o på vilket sätt vill du ha henne så vet man hur man ska hjälpa till

zozo

2013-05-25

hej! åh såå mysigt der låter att ha henne runt hela tiden! Söta dalia<33
jag hade rekommmenderat babysittee från babybjörn helt underbar! man kan inte lämna den hemma utan funkar överallt och bebisar trivs bra kram

Nina

2013-05-25

Jag frågade några läkaren om baby björn, och tyvärr dom tyckte att det är inte bra för barnets rygg och flesta barnen som använder den blir bananform och får rygg besvär .

Sista

2013-05-25

Rekommenderar STarkt en babysitter med vibration. Jag löpte en till min 6 veckors bebis och hon sitter så lugnt o fint i den. Somnar nästan alltid. Hon gillar inte att ligga på golvet med filt men babysitter är en sån stor avlastning! Köpte en Fischer pricer , pastellfärgad men det finns även färgglada.

Therese

2013-05-26

Babybjörn!!!!! Åh den är underbar! Selma hade ju mkt ont i magen när hon var liten och det släppte så fort vi satte henne i den... Alltså... Världens bästa babysitter! Dessutom kan dom ha den dubbelt så länge som dom flesta andra eftersom den går upp till 13 kg ist för 9 som dom flesta andra :) våran har vi nyss fått packa bort för nu väger hon 13 men vi har ju använt den dagligen i 20 månader ;)

Skriv en kommentar