Fatima Johansson

BABY INSPO

 
 Lite baby inspiration från min blogg. 
 
Just nu står det ett tomt hörn i lillans rum för hennes säng har fått flytta in i vårat sovrum. Förut sov hon alltid mellan oss men nu sover hon alltså i sin egen säng om nätterna och det känns som värsta milstolpen. Hon börjar bli så stor.. Hjärtat brister lite grann.
 
Det är fantastiskt gulligt när hon vaknar på morgonen och ligger och kikar genom "gallret" på mig och Samer och "pratar" med oss så vi ska vakna. Så var det imorse och det tog inte lång tid förens hon fick ligga mellan oss och gosa. ♥

Kommentarer (7)

Samira

2013-11-30

Sweet baby she's adorable :-)

Anonym

2013-11-30

Åh va fint speciellt den rosa färgen

Anonym

2013-11-30

Gulligt! ^_^ Att ha sina barn nära känns som det bästa. Måste va mysigt att vakna me henne <3:))

Sarah

2013-11-30

Salam Aleykom fina Fatima!

Vill börja med att säga att du har en helt underbar blogg! Denna kommentar hör inte hemma under detta inlägg men hoppas ändå att du vill ta dig tiden och svara.

Det är så att jag inshAllah ska bli moster till vår, och jag ska då anordna en babyshower till min syster. Jag såg att du hade varit med och anordnat en, till bilder, väldigt mysig och fin babyshower som var väldigt inspirerande. Det jag vill fråga dig är vart ni köpte dekoren samt om du har några tips på hur man ska planera och vad man ska lägga fokus på. Hade även varit roligt om du ville tipsa om aktiviteter och liknande som kan uppskattas.

Jag hade blivit så otroligt glad om du ville hjälpa mig då detta inshAllah är första babyshowern som jag ska hålla för vårt alldeles första syskonbarn mashAllah.

Tack på förhand w Barak Allahu fiki!

Noor

2013-11-30

Oh så snyggt och va gullig!!

Lisa

2013-12-05

Kan du skriva par hemsidor där du beställer kläder åt ditt dotter på nättet, Sjukt bra blogg och söt dotter

Lola

2014-02-18

Hej!
Jag undrar vart du har beställt eller köpt tavlan där det står Dalia på. Vill köpa en liknande med min dotters namn på =)

Skriv en kommentar