Fatima Johansson

TUESDAY MORNING

 
Känns bättre idag och jag har redan hunnit städa, vika tvätt, bädda rent och plocka undan på sminkbordet (som funkat som avlastningsbord senaste veckan..). Är just hemkommen från en svettig powerwalk med barnvagnen och jag är helt slut. Ska ta en snabbdush och sen tar vi oss ut igen för att gå på stan. Och i eftermiddag väntar tjejkväll hos en vän med spicy food! Det ser jag fram emot. Ha en bra dag! :)

Kommentarer (3)

iqraa.blogg.se

2013-11-05

salaam aleykum syster, jag har precis startat upp en blogg som tar upp påminnelser om islam och sammanfattningar från olikafföreläsningar in sha Allah. Jag har sen början följt din blogg och tror att fler islamiska sidor behövs då jag märker att det är ett sätt för människor (som ser islam som främmande) att se islam från andra perspektiv, av den anledningen startade även jag en. Så jag undrar därför om du skulle kunna besöka min blogg: www.iqraa.blogg.se och även sprida den för flera vetskap:)

minna

2013-11-05

mysig profilbild ^^

Hanna Bard

2013-11-07

Ditt sminkbord är vackert, skulle också vilja ha ett liknande. Sminkar mig inte men man kan ju ha skönhetsprodukter och annat på det.

Skriv en kommentar