Fatima Johansson

BOOKS

 
Här är ett litet hopplock av böcker som jag gillar, väldigt olika genrer har vi här. Allt från chic-lit och spänningsromaner till fantasy och deckare. Jag läser verkligen allt.
 
Paulo Coelho, Dan Brown, Marian Keyes, Khaled Hosseini funkar alltid för min del. Har alla deras böcker och de är alla så himla bra.

Yttersta offret är den sista boken i en serie (6 böcker) av Richelle Mead. Tyckte de första böckerna bara var helt okej, men de är värda att ta sig igenom för de sista tre tyckte jag var väldigt spännande och underhållande. Det är en blodig vampyrserie för den som undrar. :)
 
Men de bästa av dem alla: trilogin Hungerspelen! Gud vilken fantastisk serie! Boken på bilden är alltså alla tre böcker ihop (Hungerspelen, Fatta eld, Revolt). Jag läste ut dem förra hösten och sen läste jag dem igen och igen.. och igen. Haha. Fantastiska böcker! Drömde mardrömmar varje natt i flera månader efteråt men det var dem värda. Läs dem!
 
En av böckerna som låg i paketet från Bokus var Economista och den har jag precis läst ut, bra bok som jag tycker var läsvärd, därför den är med i högen. Kan visa resten av böckerna när de är utlästa - och recensera kort! Känns så härligt när man har en massa olästa böcker i bokhyllan. :)

Kommentarer (7)

Olivia

2013-09-17

Det är så mysigt och läsa böcker så tack för inspiration. :) har du läst klart ondskan? Gud den är verkligen hemsk.. :(

Nina

2013-09-17

Jag måste bara hålla med angående The hunger games. Det är den bästa bok jag läst! Kul att du också gillar den :-)

Anonym

2013-09-17

Tack för tipsen!! Måste till bibblan nu ;))

Hanan

2013-09-17

Så många boktips!! TACK!! Och alla dessa är dina böcker?!? Vill gå egenom din samling hihi =)

sara

2013-09-18

jag gillar inte så mycket att läsa böcker, men nu är sugen att läsa böcker :)
gulligt Fatima :)

Iman

2013-09-18

Bra bok tips! Är sugen på att läsa economista, läste ett utdrag och den verkar bra. Ska googla på boken "pappas flickor" den känner jag inte till..

Isra

2013-09-19

Ett boktips från mig "Morgon i Jenin" av Susan Abulhawa . Jätte bra bok, läs den!!

Skriv en kommentar