Fatima Johansson

DECEMBER

 
Lite mys i vårt flyttkaos - julinspo, pepparkakor och te (hade föredragit julmust men hade inte det hemma :P)
 
Uppdateringen på bloggen är världens sämsta, jag vet. Det beror på till största del att datorn ligger begravd under massa kläder och skräp.. Hela vårt hem är för tillfället nedpackat i flyttlådor och stora svarta sopsäckar, flyttlasset går i helgen! Då hoppas vi att lägenheten är färdigmålad. :)
 
Längtar att gå loss på inredningsfronten! Det har varit så dött på den sidan här i och med att sen vi flyttade hit har vi "väntat" på att det ska börja byggas (90% av vårt kök har legat i kartonger de senaste 11 månaderna - för vi har inte velat plocka fram allting förens köket var renoverat..). Jaja snart är detta jobbiga över och då ska vi njuuuuta! :)
 
Om någon timme ska jag iväg på ett ultraljud. Eftersom min barnmorska tycker att måttet på min livmoder är lite litet (jag följer min egen kurva men den är mycket mindre än det "normala") plus att jag inte gått upp många kilon under graviditeten.. Detta har gjort så hon velat skicka iväg mig på ett extra ultraljud, för tillväxtkontroll av lillebror. Dalia var ju också lite liten så jag gissar att det bara är så, jag får helt enkelt små bebisar. :)

Kommentarer (5)

jag

2014-12-02

hej...det blir nog lättare att föda en liten bebis..när är du bereräknad?

Sara

2014-12-02

Har ni bestämt namn än ? :)

Hanan

2014-12-02

Vad sött med en liten bebis! Blir nog "enklare" att föda ;) Lycka till med er flytt!

Selma

2014-12-03

Hej! Grattis till både graviditet och lägenhetsköp:) Nu till min fråga, vet du hur islam ställer sig till när det gäller lån med ränta? Har man "rätt " att låna pengar från en bank när det gäller ex hus/lägenhet, bilköp? Hur ställer ni er till den frågan? Tacksam för svar. Har funderat på detta länge och många svarar olika.

D

2014-12-03

Känner du någon som sminkar en till fest å så i Malmö? Tacksam för svar.

Även ni andra läsare.. Har ni tips så kom gärna med förslag.

Skriv en kommentar