Fatima Johansson

HEKTISK VECKA

 
Ett par bilder från helgen. Vegetariska enchiladas på La Empanada och så jag, på vår nya gatan. Jag är i vecka 34 nu, men magen syns inte så bra framifrån när jag har kappan på. Helt sjukt att jag fortfarande kan knäppa min kappa, haha..
 
Hektisk vecka och helg! Vi har hantverkare i vår lägenhet som renoverar för fullt. Vi bestämde oss för att göra allt riktigt ordentligt så alla tapeter har rivits ner, allt spacklas, väv upp och SEN målas det. Därför tar det lite längre tid! Men inshallah inshaallah är allting klart på fredag! Den som väntar på något gott.. :)
 
I helgen har vi myst med våra familjer. Jag lagade julbord till min svärfamilj och så blev det en helkvälls glöggmys med min. Härligt när man hinner umgås fast det är så stressigt just nu. Längtar tills vi får landa i vardagen igen.
 
Jag tänkte slänga upp några "före-bilder" på lägenheten (de som mäklaren tagit) i veckan. Ska bara få henne att skicka dem åt mig, så ni får en liten tjuvkik, många som frågat. :)

Kommentarer (7)

Mona

2014-12-08

Omg så gott det ser ut!! Jag har inte varit på la empanada på länge måste nog göra ett besök där snart ^^

A

2014-12-08

Jaja!! Vill se bilder!!! =)=)

Fatima

2014-12-08

Så fin du är habibti , må gud underlätta din förlossning.

Sara

2014-12-08

Vilket objektiv har du använt till den andra bilden? Lycka till med den nya lägenheten :)

Anonym

2014-12-08

Håller med vill oxå se bilder! :))

Somaya

2014-12-08

Fin sjal du hade! Var har du köpt den? :) Börja blogga meera:)

Mona

2014-12-09

Ville bara påminna att de haram och äta på resturanger som serverar som ex. Öl, och vin som de serveras på denna resturang.

Skriv en kommentar