Fatima Johansson

INSKOLNING

Lite nya kläder som fick följa med hem idag, till vår dagistjej.
 
Denna vecka har det varit inskolning på dagis för lillan. Jag & Samer har dött sötdöden varje dag - hon är så förbaskat gullig på dagis! Sitter i ring när de har samling, äter lunch med alla andra barnen och när jag fick se hennes egna hylla i kapprummet med hennes namn och bild på - då höll jag på att gråta. Vår lilla dotter går på dagis!
 
Och hon älskar det! Alla som har träffat henne har alla sagt samma sak: "Den här tjejen kommer trivas på dagis". Hon är väldigt social och tycker det är roligt med nya människor. Och skulle någon "bråka" med henne så säger hon bestämt ifrån - och så fortsätter hon med det hon gjorde.
 
Så efter vår första inskolningsvecka känns det bra, men visst är det också lite tungt i hjärtat och jag har nära till gråt ibland - min lilla tjej är ingen bebis längre. :'( ♥

Kommentarer (4)

Olivia

2014-06-13

Åhh så kul för henne, och vilken känsla för dig och Samer. Detta kommer säkert gå super bra <3 S
Söta söta Dalia <3

Jenan

2014-06-13

Så stor Hon har blivit! De måste kännas jobbigt jag förstår :( men skönt att det ändå går bra hade ju varit värre om hon gråtit hela tiden :(

Osle

2014-06-13

Min son inskolades också när han precis fyllt 1 år. Men Dalia kanske är lite äldre? Det gick väldigt bra och lärarna tar extra bra hand om de minsta så man behöver inte oroa sig :-)

Skriv en kommentar