Fatima Johansson

LEO

 
I veckan har här shoppats massa, här är från en dag ute med min svägerska Amani. Jag har mest köpt mjuka, svala byxor - som de leopardmönstrade på bilden. Underbart plagg vid varma sommardagar!
 
Har haft en lugn morgon framför mejlinkorgen och tv:n. Har väldigt ont i huvudet och försöker att inte överanstränga mig för mycket så jag har skjutit fram två möten tills imorgon. Börjar en ny kurs nästa vecka (distans) och vill gärna bli klar med alla intervjuer denna vecka (jag är rekryteringsansvarig för Rädda Barnen Malmö Söder, har kanske inte skrivit det). Sen tar vi ledigt den 17 juli och startar igen efter en månad. Mycket som ska göras innan det!

Kommentarer (6)

Nora

2014-06-30

Snygg stil du har. Var är byxorna från? Riktigt fina :)

Svar: Tack! Från H&M. :)
Fatima Johansson

Veronica

2014-06-30

Så himla fina byxor!

Elisabeth

2014-06-30

Fin ma shaa Allah! Var har du köpt slöjan? Behöver en beige nämligen😃

Fatima

2014-07-03

Hej! Jag kontaktade dig via mejl angående Rädda Barnen i tisdags. Eftersom du skriver att du gärna vill bli klar med rekryteringsträffarna den här veckan, börjar jag bli aningen nervös nu när det är torsdag kväll och jag har inte fått svar. Dubbelkollade så att mejladressen jag skickade till var rätt. Förstår dock givetvis att två dagar inte är lång tid alls och att ni säkert har fullt upp, men jag tänkte bara höra ifall du fått mitt mejl. Är väldigt, väldigt intresserad av jobbet - det är så perfekt!

Svar: Hej fina! Jag har haft fullt upp i dagarna.
Hör av mig på måndag! Så kan vi boka in en intervju så vi kan prata mer. Hörs då! Trevlig helg! :)
Fatima Johansson

Elin

2014-07-13

Snygg outfit! Skulle också gärna vilja ha liknande byxor - verkar också sköna. Tidigare har jag verkligen inte gillat djurmönstrat, typ leopard, men innan jul köpte jag en sån klänning. Älskar den!
Tänkte kanske skulle köpa ett par såna byxor när jag får lön!

Skriv en kommentar