Fatima Johansson

MIDSOMMAR

 
Glad Midsommar på er, i efterskott! Här har vi alla varit sjuka sedan torsdags (när ska vi komma ur denna sjukdomscirkel?!). Nu har Dalia blivit smittad på dagis och har varit SÅ sjuk i flera dagar, hon är fortfarande febrig och snuvig hela tiden. Medicinerar med Alvedon var 4-5 timme för annars blir hon stekhet, men hon får i sig vätska och har en helt okej aptit så det är nog på bättringsvägen.
 
Så det blev inte mycket midsommarfirande, men jag lyckades få ihop Mormors jordgubbstårta idag! Min favorittårta! Det är alltid något. :) Mamma och Meriam var precis här några timmar på fika och snicksnack.
 
Inshallah mår vi bättre imorgon för då blir det eventuellt försent midsommarfirande hos mamma. Pappa kommer hem från Irak då (ÄNTLIGEN! Han har varit borta i 3 månader, saknar honom som tusan. Hoppas han kommer hem utan problem och sen låser vi in honom hemma, han ska aldrig mer få åka dit) och han har sagt att vi måste vänta på honom med midsommarmaten, hehe. ;) Fina fina pappa.

Kommentarer (8)

Kaothaar

2014-06-21

Ne så jobbigt att hon är sjuk :( är det Meriam som bär henne på sista bilden? Såg henne idag o då hade hon den kappan ^^

Noor

2014-06-21

Vänner har åkt till irak och sagt att det gått jätte bra och att det som man sett på facebook är inte i hela irak och att det finns polisen och styrkor som håller det lugnt. Så insh'allah din pappa kommer tillbaka välbehållen :)

Amanda

2014-06-22

Glad midsommar! Är också sjuk! :(

ISA

2014-06-22

Huh, känns som alla är sjuka nu! Ungar är ju värsta smittohärdarna tyvärr :O Hoppas ni kryar på er, den tårtan botade nog lite. hehe!

Anonym

2014-06-22

Kan du skriva lite om hur du förbereder dig inför Ramadan?
Kram

Jessica

2014-06-23

Hoppas hon snart är frisk

Therese

2014-06-23

Glad midsommar på er i efterskott. Hoppas ni kommit ifrån alla dagis basilusker, ja iallafall för denna gången. Tyvärr så kommer det ju nya hela tiden :(
Till roligare saker, hoppas ni fick ett firande med hela familjen samlad.
Din mormors jordgubbstårta ser mumsig ut, kan du inte lägga ut recept? :)
Kram Therese

Skriv en kommentar