Fatima Johansson

HOW TO MAKE A DIAPER CAKE

1.Lite av sakerna som skulle i tårtan. 2.Mini-blöjor som är ihoprullade. Jag köpte Pampers för de är helvita nedtill! Lättare att passa olika färgteman då. 3. Dekorera mera! Inte helt klar här. 4.Färdig tårta!
 
Du behöver:
 
1,5 pkt New Born-blöjor | Gummisnoddar | En bricka | Presenter att lägga i tårtan | Sidenband | Cellofanpapper
 
Gör så här:
 
Rulla alla blöjor och spänn fast med en gummisnodd i mitten, knyt inte för hårt för blöjorna får inte skadas. 
 
Ställ ett lager blöjor på en bricka, tänk på att alla fula skarvar ska peka inåt så att de inte syns. Jag använde mig av ett lock som var klädd i tyg, det blev lättare att forma tårtan då. Knyt sedan ihop blöjorna med ett sidenband - kan vara bra att ha hjälp här för det är lite svårt att få dem att stå still. Försök dölja gummisnoddarna! Gör samma sak med övriga plan. För att få alla plan att stå stabilt satte jag in en tom hushållspappersrulle i mitten av tårtan, men det går att ha andra saker också som detta (<--länk). 
 
Högst upp på tårtan sparade jag lite plats, där stoppade jag in en liten teddybjörn som stack fram med halva kroppen (tyvärr syns den inte på bilderna).
 
När alla tårtplan är på plats är det dags att dekorera! Jag bytte ut några av blöjorna mot t.ex. babypuder, babyolja, nappflaska m.m. Sen hängde jag upp nappar och mini-pompoms med små klämmor.
 
Slutligen slår du om tårtan i cellofanpapper och knyter med ett tjockt sidenband. Klart!

Kommentarer (3)

Amina

2014-05-20

Åh en sån ska jag göra!! Tack så mycket för "receptet" ;-)

Malin

2014-05-20

Den ser jättefin ut! Fin färgmatchning och stil.

lilo

2014-05-21

Tack, fina du uppskattas! :)

Skriv en kommentar