Fatima Johansson

RB

 
Några bilder från gårdagens RB-träff. Nu är vi hela TRE grupper! Detta var 10-12 åringarna när vi bowlade på O'learys igår och sen har vi en yngre grupp (så söta och små!) och så våra 15 åringar. Sjukt roligt att vi bara blir fler och fler!
 
Gå gärna in och stötta oss på vår facebook-sida. Där uppdaterar vi om vad som händer hos oss!  ♥

Kommentarer (4)

sandra

2014-05-08

Åh va fint. Barnen är det bästa vi har. De är vår framtid och förtjänar det bästa. En bra barndom lägger grunden för utvecklande och fortsatt bra liv.

Noor

2014-05-09

Så himla duktiga ni är :) Barnen ska verkligen vara ett stort fokus för oss för de är de mest oskyldiga och goda av oss.

Zeytone

2014-05-09

Hej,
Har följt din blogg ett tag men aldrig kommenterat tidigare. Kanske ställer jag nu en för privat fråga men är väldigt nyfiken utifrån egen situation, du kan ju välja att bortse från att svara i annat fall :P.

Din mamma är Svenska och din pappa från Irak har jag förstått det som. Konverterade din mamma till Islam efter att hon träffat din pappa? Är det svårt att konvertera till Islam när man inte växt upp med "reglerna och normerna" man måste lära sig som utomstående menar jag.

Skulle verkligen uppskatta svar.

A

2014-05-18

Hej Fatima! Man blir glad i hjärtat av dessa bilder! Jag är jätte intresserad av det ni gör så om du vet med dig att ni behöver extra personal elr dylikt säg väldigt gärna till! Svara på min mejladress elr här så jag kan mejla dig istället:)

Skriv en kommentar