Fatima Johansson

UNGA FORUM

 
Igår var det invigning av Unga Forum på Skåne Stadsmission. Då var jag & Ali där tillsammans med Joel, Rebecca och Sofia och hade ett seminarium om vår verksamhet i Lindängen.
 
Vi berättade om vad vi åstadkommit dessa 4 månader; hur vi gått tillväga och vad för motgångar vi haft. Sen tog vi även upp de problem vi sett i stadsdelen och vad barn & föräldrar säger att de saknar. Vi kom med konkreta förslag på åtgärder som behövs för att förbättra i Lindängen och ville gärna ha förslag från de som satt i publiken. Bland de som lyssnade på våra seminarium fanns allt från politiker till författare och det var riktigt coolt. Vi knöt en hel del bra kontakter inför framtiden. Jag är väldigt stolt över oss och ser fram emot det kommande halvåret då vi kickar igång vår lokalförening!

Kommentarer (5)

Mirre

2014-05-24

Hej Fatima! Jag har en fråga, under tiden du ammade, började du tappa hår? Jag tappar fruktansvärt mycket(bär också slöja) och är rädd att jag till slut blir skallig...hehe. Tänker inte mycket på det eftersom jag fått en prins men det är lite skrämmande när borsten är full av hår. Hoppas på svar

Noor

2014-05-24

Du är så grym :)

Sofia

2014-05-24

Härligt :-)

Hiba

2014-05-24

You guys rock!

Skriv en kommentar