Fatima Johansson

BAHAMAS, SKÖNA HEM & EN VINNARE

 
Fick sova ut i morse vilket kändes helt fantastiskt efter rätt dåligt med sömn i helgen. Vår lilla tös har varit lite krasslig med hosta och vill då gärna sova bredvid mamma. Vilket inte är några bekymmer men hon är en liten sparkare i sängen. :P Så under nätterna har två barn legat och sparkat på mig - en bredvid mig och en i magen haha. ♥
 
Annars har morgonen spenderats framför plugget. Men nu tar jag en paus med en stor kopp te (provar en ny smak Bahamas, gott) och så ska jag bläddra i ett inredningsmagasin. Vill ha inspo till vårt nya place. :)
 
I helgen var vi som sagt på lägenhetsvisningar och denna gång har jag blivit helt förälskad i en lägenhet! Gud vad FIN den är! En riktig dröm. Vi har en till visning ikväll efter Samer slutar jobbet, den ligger i samma område som dem vi såg igår och jag hoppas lite att den ska kännas ännu bättre - för den är lite billigare. :P
 
Och så ska jag ju lotta ut en vinnare i Glossybox-tävlingen! Guuud vad jobbigt detta är.. Hade världens klump i magen när jag läste genom kommentarerna, man vill ju ge alla varsin box! Ni förtjänar det verkligen, varenda en av er. Men nu har jag bara ett pris och efter att ha dragit lott bland de jag valde så är vinnaren Marwa A! Grattis! Jag hoppas verkligen du ska tycka om produkterna och boxen. ♥ :)

Kommentarer (7)

Amal

2014-11-03

Vad skönt att höra att du hittat något som du gilllar! Inchallah blir den er ;-)

Jättefin teburk! Var har du hittat den? :-)

Sarah

2014-11-03

Jag älskar dina stora koppar så fina.

Hanan

2014-11-03

Grattis Marwa!!

I

2014-11-03

Hej Fatima
Jag och det är säkert många som vill veta könet på bebisen. Du hade lovat att berätta det med en magbild också. Man förstår att du har gått igenom mycket det här tiden. Jag tänker på dig mycket när du inte mår bra och kikar in på bloggen hela tiden när du försvinner för att veta att allt är bra.

D

2014-11-04

Grattis till vinnaren hoppas hon kmr tycka om alla saker!! :))

Lina

2014-11-04

Vad är det för utbildning som du studerar?

Skriv en kommentar