Fatima Johansson

GRAVIDSTATUS


 
Magen i vecka 30 (bild togs i helgen), jag går in i vecka 31 imorgon!
 
Gravidstatus: 
Det har ju varit en rätt jobbig graviditet men nu i slutet är det tuffare än någonsin! Illamående, kräkningar, svimningar, foglossning, halsbränna och så är jag vääldigt öm längst revbenen (pga. sparkar från lillen och överbelastning). Går inte att lägga sig i en bekväm ställning i sängen längre utan att det gör ont. Jag bara hejar för att det inte är långt kvar till vårt slutmål. ;)
 
Lillen sparkar och rör sig massor och även fast det är väldigt tufft och tungt nu så mår jag bra. Jag får i alla fall i mig lite mat och vätska om dagarna och har kunnat hantera svimningarna mycket bättre (lyckas nästan alltid lägga mig ner i tid!) :))
 
Nu är det ju inte så långt kvar! Vi håller nu på att buda på lägenheter så en flytt väntar snart (inshallah hinner lillebror inte komma innan vi har flyttat :P) och sen vill jag gärna få en riktigt lugn december. Det är vad jag ber för just nu, lite lugn och ro innan bebisen kommer, även fast längtan efter honom är enorm så känner jag att jag behöver det. ♥

Kommentarer (8)

Norah

2014-11-12

Det låter jättejobbigt. Må Allah underlätta för dig och hoppas ni får lägenheten!!

Hani

2014-11-12

Fin mage! Hoppas du får vila snart hjärtat =(

Ida Nilsson

2014-11-12

Det är tur att det som ligger där inne är så underbart och efterlängtat så man orkar igenom denna tid! Du är 11 veckor före mig, dock har jag nu det senaste haft en rätt bra graviditet ändå :)

Elin

2014-11-12

Så otroligt fin bild på dig med bäbismagen! Du ser inte ha gått upp särskilt mycket, vilket förstås är förståeligt. :-(

Jag kikar in varje dag för att läsa hur du mår så ett sånt här gravid status inlägg var efterlängtat! Mer sånt här! :-)

Fatima

2014-11-12

Så fin du är Fatima och fin mammaoutfit , Jag undrar om kameran du använder är fortfarande canon eos d500 för att jag har samma skulle vara glad om jag får ett ja eller nej haha, må gud underlätta din förlossning och hoppas en av lägenheterna bli nasibkom så du får en lugn och mysig december månad inna gullungen kommer.

jag

2014-11-13

så söt du är!

anonym

2014-11-14

gör dua, jag lovar det hjälper, är också i vecka 31 nu. och hade krämper här och där, men dua hjälpte jätte mycket.
må Allah underlätta för dig.

Hanna Bard

2014-11-23

Jag hoppas att allt går bra. Sköt om dig! Kram

Skriv en kommentar