Fatima Johansson

HELGEN

 
Helgen började lite dramatiskt med en tripp till förlossningen då jag haft mycket samandragningar i veckan. Jag har inte tyckt att det skulle vara något ovanligt för jag är i sista trimestern och då ska det ju vara så. Men efter att vänner, maken och svärmor tyckt att jag skulle ringa in till Kvinnokliniken gjorde jag de och de ville jag skulle in direkt. Efter massa kontroller och grejer fick jag åka hem igen vid elva på kvällen (fredagen), tack o lov, jag är så himla trött på sjukhuset..
 
Och under lördagen var jag och familjen hemma hos min mamma, fick höra hur hon och syrran haft det i England under veckan och så blev vi överösta med presenter (!). Dalia har fått så sjukt mycket kläder, blev en hel kasse att ta med hem, på bilden ovan skymtar en liten hög. Och så fick hon även en björn från Build-A-Bear av sin moster Meriam. Vad de skämmer bort henne alltså. ♥
 
Idag ska vi iväg på en lägenhetsvisning. Lämnar av lillan hos brorsan (som är på besök från Växjö! :)) så hon slipper vara med, vi har märkt att hon inte gillar att gå på visningar, hehe..
 
Det är sista dagen för att vara med och tävla om Glossyboxen! Jag utser en vinnare imorgonbitti, kommer bli så himla svårt att välja.

Kommentarer (7)

Tuti

2014-11-02

Gud vad jag skulle behöva lite nytt smink.
Precis blivit mamma har varit så svårt men så värt det min lilla kristall min ängel han e ju bäst i världen men lilla jag ser inte så pigg ut längre,sömnlösa nätter och och svåra hinder i livet,så hade varit så glad att få lite nytt smink så jag kan pigga upp mig och kanske ser min make också hur fin jag också kan se ut.puss älskar din blogg

Anonym

2014-11-02

Snälla lotta fram en vinnare??

Fatima

2014-11-02

Lycka till! Ska vi få veta vem vinnaren är idag?

Sara

2014-11-02

Så söta dalmatinbyxor! <3

jag

2014-11-03

hej..skrev ett inlägg om att vinna sminket men sen såg jag ej den..är intresserad av att vinna sminket..kram

Anonym

2014-11-03

Åååhhh snälla välj mig, ja har ett stort sminkintresse men inget smink kvar då jag gav bort allt till en vän, de skulle göra min månad och få mig att prenumenera på denna glammiga glossybox(aj need it in maj lajf)

Anonym

2014-11-03

Hjälper de att jag följt bloggen din i flera år och *blink blink* tillagat dina recept du lagt ut oså? Makeup gör mig lite loco. Godmorgon!

Skriv en kommentar