Fatima Johansson

GOSIGT

 
Mitt lilla busfrö med sin morbror i söndags. Han skulle hjälpa oss bära upp pappas presenter från bilen och när hon såg honom blev hon SÅ glad så hon började skrika och gratta för full hals. Finaste ljudet i världen. ♥
 
Idag händer inte mycket skoj, det är bara studierna som gäller. Jag har läst fristående kurser detta året och kommer även fortsätta med det under höst/vinter. Dessa kommer jag behöva inför nästa år när jag söker in till en vis utbildning. I december/januari kommer jag ha läst allt som krävs för att vara ekonomiassistent, men det är inte riktigt det jag vill bli därför kommer jag hoppa på en lite längre utbildning. Kurserna som jag läser nu i höst är bland annat Administration, Redovisning och Bokföring. :)

Kommentarer (6)

Anonoym

2014-09-18

Läser du dina fristående kurser via högskolan/universitet? Isf på vilken skola?

B.

2014-09-18

Åh så söt bild! Snygga tofflor Ali har hehehe ;-)

Anna

2014-09-18

Så mysigt, fin bild! :)

Fatima

2014-09-18

Åh söta Dalia , Må Gud bevara henne

Jessica

2014-09-19

Jag vill själv plugga till redovisningsekonom, men visste inte att man kan plugga olika kurser för att bli ekonomiassistent. Vilka kurser är det man behöver och var har du sökt ? :)

Annika

2014-09-23

Först vill jag önska ett stort grattis!!!
Själv läser jag till Ekonomiassistent på Centrumvux i Haninge Stockholm. Läser utbildningen på 1 år och är nu klar till jul! Min utbildning är bristning lön och administration och min specialisering kommer vara inom redovisning och såklart lönebiten. Riktigt kul. L götar till praktikperioden som börjar om drygt 1 månad.

Hoppas de går bra för dig på utbildningen, och om du vill bolla tankar kring något ang utbildningen så hör av dig. Alltid kul med nya erfarenheter.

Mvh Annika

Skriv en kommentar