Fatima Johansson

MÅNDAG MORGON

Älskar kombinationen av läder, koppar & vitt.
Hur fint mönster?! Vill ha som tapet i vardagsrummet!
Lite morgoninspiration och en kopp te medan lillan sov en halvtimme. :)
 
God morgon!
 
Min söndag och hela den här natten har gått till att ta hand om min lilla sjukling. Hon har två nya tänder som är på väg ut och det är inte kul kan jag säga. Jättehög feber, svullen i tandköttet och mycket gråt. Tycker så himla synd om henne. Hon får Alvedon och bita på kalla saker men det hjälper inte mot smärtan, febern går såklart ner men annars verkar det göra lika ont. :( Så idag har jag bokat av allting, plugg och möten, för att ta hand om min lilla plutt. Det kunde inte komma olägligare, jag har verkligen sjukt mycket inbokat denna vecka. Börjar bland annat alla nya kurser för terminen och har så mycket möten (Rädda Barnen-kickar igång igen!) just denna vecka. Och så är det Samers första vecka på sitt nya jobb så det funkar ju inte att han är ledig. Haha, ja vad ska man göra. :P
 
Nu känns Dalia i alla fall lite piggare så vi ska äta lite lunch och sen blir det en promenad i det fina vädret. Regnovädret är borta (vi fick översvämning i källaren - men det orkar jag inte skriva om, blir för mycket klagomål för ett inlägg, haha). Ha en bra dag! :)

Kommentarer (5)

Elin

2014-09-01

Nej vad jobbigt! Hoppas det lugnar ner sig lite med hennes tänder att svullnaden går ner. =(

Svar: Ja, hoppas. <3 :)
Fatima Johansson

Niles

2014-09-01

Usch stackarn, hoppas det blir bättre. Vet att min mamma gav oss bitringar (finns på typ ICA och COOP) till oss barn när vi var små och fick tänder... Plugget har ju dragit igång på riktigt i Sverige idag så jag förstår din stress över att inte ha kunnat vara med (men i och för sig brukar det bara vara allmän info den första dagen). Hoppas att det blir bättre och att promenaden i solen hjälper! Ha en fin dag!

Svar: Ja, jag har provat med bitringar men hon tycker inte om dem längre.. :( Jo, bara att plugga hårdare när jag väl kan börja. Tack så mycket! :)
Fatima Johansson

Aisha

2014-09-01

Det där är verkligen det värsta som finns. Och det finns inte så mycket mer än alvedon att ge :( inshallah mår hon bättre snart.

Svar: Tack så mycket. <3
Fatima Johansson

Anonym

2014-09-02

Vad pluggar du för kurser?

Fatima

2014-09-02

Stackars söta Dalia jag hoppas att det blir bättre snart.

Skriv en kommentar