Fatima Johansson

MIN DAG I BILDER

När mitt lilla busfrö vaknade hittade hon blomman som låg bredvid ELLE, och den skulle hon såklart riva sönder - och smaka på. ;)
Vi tog en promenad i området. Denna häftiga fontän står på Limhamns torg och Dalia älskar den!
Nya mössan var på. :)
Min lunch hämtade jag upp från Nama sushi - jag vet jag har fått ett beroende: veggosushi!
Och så fick jag med mig några paket..
 
Några bilder jag knäppt under dagen.
 
Det har varit en bra dag trots allt. Dalia är fortfarande febrig och snuvig (förkylning på g) men vi har ändå hittat på massa skoj och hon har varit glad. :)
 
Jag har precis gjort middag, det blev en fajitakryddad pastasallad (länk), längesen jag gjorde det och jag har glömt bort hur gott det kan vara. Prova själv! Den passar hur bra som helst till bufféer, jag brukar nääästan alltid ha det på mina buffébord. :P

Kommentarer (10)

Aisha

2014-09-01

En favorit sedan Nachitjevan receptet på din blogg

Nour

2014-09-01

Haha gud vad gulligt det där med blomman!!

Sabina

2014-09-02

Vilken underbar mössa! Var är den från?

Niles

2014-09-02

Ser ut som en utmärkt fin och rofylld dag. Skönt att ni ändå kunde ta er ut och njuta av dagen trots feber och tänder. Ska kika på pastareceptet och se om jag vågar testa... Ha en fin dag!

Camilla

2014-09-02

Hej Fatima!!! Har liten fråga till dig som jag önskar att du kunde hjälpa mig med, jag ska åka till Oman i November och vara borta i 2 veckor med min man och min son. Jag kommer då att vara gravid i vecka 30 och undrar nu vad jag ska ha för kläder på mig. Jag försöker hitta lite fina långkjolar och tunikor redan nu eftersom jag tror utbudet kommer minska betydligt snart men vet ju inte riktigt vad som kommer passa samtidigt. Jag vill ju inte väcka anstöt med att plaggen är för tajta heller. Snälla kan du hjälpa mig med tips!!!!! Med vänlig hälsning/Camilla

Svar: Hej Camilla! Grattis till graviditeten :) Långklänningar som inte sitter för snävt tyckte jag var det mest bekväma när jag var gravid i vecka 30+, så jag hade satsat på det! Och ta gärna en storlek större så sitter ser mest bekvämt. Har du tur så finns det kanske kvar såna på Nelly och H&M sommarrea :) Lycka till!
Fatima Johansson

Anonym

2014-09-02

Varför flyga när man är höggravid!
Man avråder kvinnor v 25 att flyga pga missfall risken.
Hur är det ens möjligt att läkare kan godkänna?!..
Missförstå mig inte ,men är det så att det går. Har hört tvärtemot. Kram på dig kommentaren ovan.
Klä dig lätt ,ha lång maxiklänning en rum kofta eller vad en sjal över axlarna. Bry dig inte om andra ,du är ju där som turist och ska mina njuta av din semester.
Är sjäälv muslim och har vänner som åker till Mellanöstern ,du delar ju inte deras religion så anpassa dig inte. Du har egen tro osv.
Men klädkoder förstår dig,tycker du ska följa ditt hjärta,och det viktiga är att du är bekväm med det du väljer.

Fatima

2014-09-02

Ser härligt ut men stackarn lilla Dalia.

Camilla

2014-09-03

Hej Anonym! Tack för tipsen! Ska hålla utkik, bokade resan innan jag visste att jag var gravid får resa så länge jag har ett läkarintyg. Om läkaren säger nej åker jag såklart inte ☺️
Mvh/ Camilla

Skriv en kommentar