Fatima Johansson

TACK

 
Hej hej!
 
Vad ni är söta alltså! Så himla fina, tack snälla för gratulationerna. Jag visste att många redan misstänkte att jag var gravid (jag har ju mått kasst rätt länge och ketonförgiftning kan man få som gravid) så jag ville bara berätta det men fick aldrig riktigt tillfälle. Nu är jag i vecka 25 så det var väl dags. :P
 
Jag ska göra ett inlägg där jag svarar på era frågor för jag ser att det finns många. Lovar att fixa det imorgon kväll för idag har jag lite paaaniiik över min inlämning som ska in imorgon.
 
Igår var jag hemma med lillan som hade studiedag från förskolan (fick reda på det dagen innan, kan man göra så? Man vill ju gärna ha lite förvarning så man får möjlighet att planera) så det blev ju inte något pluggande direkt. Jag åkte in till stan och umgicks med Berdice och Aron och under dagen stötte vi på Ala och lilla Ilya så det blev en fika på EH också. Jättetrevlig gårdag men nu innebär det med andra ord att jag måste stress-göra hela inlämningen idag. Men det går bra, satte igång tidigt i morse och i denna takt blir jag klar i tid. :)

Kommentarer (7)

Louise

2014-09-25

Oj mycket man missar när man inte hunnit gå in och läsa!

Stort grattis! :)

Anonym

2014-09-25

Inshallah så fixar allt sig! !!
Har ni gjort rutin ul? Fick ni se kön?;-);-)

Amna

2014-09-25

Grattis Fatima! O lycka till med inlämningen!

Josephine

2014-09-25

Vad roligt! (minus förgiftningen och stressen så klart) Grattis! Hoppas de gick bra med inlämningen :)

iman

2014-09-28

På den förskolan där jag jobbar meddelar vi sådant ca 2 månader innan..konstigt att du fick veta dagen innan!

Skriv en kommentar