Fatima Johansson

VAPIANO

 
Hej!
 
Har inte hunnit sätta mig vid datorn förens nu. Hann med en hel del plugg under förmiddagen och vid lunch hade jag en tid bokad på en frisörsalong för klippning. Men mitt i klippningen höll jag på att svimma.. Gud vad jobbigt alltså! Men de lät mig vila och var så snälla, "Upp med benen i luften!" ropade frisören så fort hon förstod vad som hände och så hjälpte dem mig med det och gav mig vatten och en karamell (bra att få i sig lite socker..). Himla söta dem är. Men jag fick håret fixat tillslut och blev supernöjd. Jag klipper mig på Ladies Hair by Ayat.
 
Mitt blodtryck är väldigt lågt och jag mår ju inte bra dessa dagar så vid minsta lilla ansträngning blir jag svimfärdig. Det är helt sjukt och börjar faktiskt bli lite irriterande - på bussen, i mataffären, i frisörsalongen.. Nu får det ju ta och räcka liksom.. :P
 
Efter frisören hämtade mamma upp mig så lunchade vi ihop med Meriam på Vapiano. Jag åt en supergod risotto. Visste faktiskt inte att de även hade risotto där, nu lär jag ju äta där oftare. ;) Nu väntar lite kvällsläsning innan det är dags att sova. God natt!

Kommentarer (3)

Amina

2014-09-16

Nej usch vad obehagligt =( vad skönt att de hjälpte dig och att det verkar ha gått bra efteråt. Du måste ta hand om dig Fatima!

Sarah

2014-09-17

Jag älskar Vapiano!! Speciellt deras goa pizzor <3<3

Jessica

2014-09-17

Gravid? :) hihi.

Skriv en kommentar