Fatima Johansson

PÅSKKÄRRING

 
Alltså jag smälter! Min fina lilla påskkärring!
 
Jag bjöd min pappa och syrra på påsklunch idag! Brukar egentligen inte göra något vid påsk men eftersom jag ändå ville ha dem över på lunch så kändes det passande, när det är påskafton och allt. Och så älskar ju pappa sådan mat - sill, gravad lax, Janssons frestelse osv. :)
 
Ja, och så klädde vi ut lillskrutten! Hon fick en scarf och så kletade vi på lite läppstift på kinderna. :) Eftersom hon varit sjuk hela veckan missade hon dagen på förskolan då de klädde ut sig till påskkärringar. Så nu fick hon vara det en stund, hon vart så gullig, mashallah. Men det tog inte lång tid förens hon började kleta bort sminket, haha. :P

Kommentarer (6)

Amora

2015-04-04

Åhh vad söt Dalia är!!

Förresten Fatima, jag undrar om din pappa är iranier eller irakier?

Svar: Tack fina ♥ Han är både och. :)
Fatima Johansson

Marwa

2015-04-04

Jag blir glad av detta inlägget! Så fina färger och glädje! Ser ut som en fantastisk dag MashaAllah. Dalia är så vacker. Massa kärlek till er! ❤️

Svar: Åh tack snälla ♥
Fatima Johansson

Amina

2015-04-04

Vad roligt med en bild på din pappa!! =) O Dalia e så söööt mashallah <3<3

Svar: Tack ♥ :)
Fatima Johansson

sara

2015-04-04

Hej Fatima! Jag tycker att det är såå romantiskt och så fint att du o din man var kära i varandra sen ni var barn! Kan inte du berätta mer om det? Hur ni träffades vem som erkände känslorna först hur var erat förhållande, det är så spännande mashallah må er kärlek vara för evigt!

Svar: Hej! Tack så mycket, vad söt du är. :) Vi var 15 år. :P Men ja, jag kanske skriver om det någon dag, lite grann. :) kramar.
Fatima Johansson

Anonym

2015-04-04

vad god mat! vad är det för tårta??! :)

Svar: Tack! Det är en vanlig sockerkaka med grädde på - och marsipan/chokladägg på toppen. :)
Fatima Johansson

Anonym

2015-04-05

Jätte fint Mashallah.. Så fina bilder =) :D

Skriv en kommentar