Fatima Johansson

VARVAR NER

 
Samer är ute och tar en promenad med barnen så jag passar på att varva ner lite med en kopp te och läsning. Boken verkar superbra!
 
Min lilla bebis har haft ännu en jobbig dag, stackarn har ju kolik och just igår och idag har varit tuffa. Han har så ont och gråter hela tiden. Puh, jag är helt slut just nu, det tar på krafterna att trösta ett otröstligt barn och hjärtat brister verkligen. Dalia hade kvällskolik sina första månader och det gick över när hon blev runt 3 månader(Gabriel blir tre månader på lördag så inshallah blir det bättre snart!). ♥
 
Alltså, vad fina kommenterar som kommit in, tack snälla för era ord. ♥ Jag har bloggat i mer än 6 år och sånt kommer in då och då, och jag brukar inte lägga ner energi på att svara. Detta var ju inte så allvarligt egentligen men ibland känns det inte okej att låta vissa saker passera förbi obemärkt. Man blir helt enkelt less.

Kommentarer (8)

Laila

2015-04-22

Åh kolik! Så himla tufft :( Min systerson hade det (han är fem månader nu) och det gick över så fort han fyllde tre månader. Så förhoppningsvis slipper du detta snart ! :) <3 styrkekramar !

Farah

2015-04-22

Hej Fatima. Jag hoppas lillen mår bättre snart. Vi, dina läsare som följt dig länge. För oss behöver du inte förklara dig. Självklart ibland blir man trött och vill säga ifrån. Det är helt rätt. Men du som person är stark och verkar vara en person med rent hjärta. Det är din blogg du gör som du vill. Svarar på det som stör dig eller inte.

Johanna

2015-04-22

Assamamu aleikum! Helammar du? Prova att utesluta drycker som kaffe & te, stark mat och choklad. Har hört att det kan hjälpa in sha Allah. Må Allah underlätta för dig och din bebis, ameen!

Tack för en fin blogg! Kram

Anonym

2015-04-23

Hej menar inget illa nu när de har förkommit många negativa kommentarer i din blogg. Varför heter du johansson efter din mamma och inte eftet din pappa? Inom islam kan inte mannen byta sitt efternamn till sin hustrus efternamn och desamma gäller för kvinnan.

Fatima

2015-04-23

Mysigt! Alltså seriöst vad har de anonyma för problem!

Newsbreak

2015-04-23

Hej, skulle du kunna ge en liten recension av boken när du läst klart kanske ?

Iman

2015-04-23

Hej! Synd med tråkiga kommentarer. Men för oss läsare som följer dig behöver du inte förklara dig, vi får liksom tjuvkika in i ditt liv genom bloggen.

Min fråga: Jag undrar om du kommer att skriva en förlossningsberättelse? Vet att det är ganska privat men jag är i v.35 och ska själv föda mitt 1:a barn snart så är nyfiken på allt som har med förlossningar att göra! haha. Tips och råd? Vad ska man tänka på, några tips inför förlossningen på hur man kan hantera situationen? Kramar till dig :)

Skriv en kommentar