Fatima Johansson

HÄRLIG LÖRDAG

 
Snapshots från då vi väntade på bussen tidigare idag. Vinka till kameran. :P Jag älskar min tjej, världens goaste unge. ♥
 
Vilken härlig lördag det varit. Vi började med brunch på café med härliga vänner. Var väldigt annorlunda att bruncha med fyra småttingar till skillnad från tidigare när det bara var "vi", men ÅH så härligt ändå. De minsta (6 respektive 7 månader) satt snällt i våra knän och somnade efter en timme och tvååringarna gick från att vräka i sig mat med glädje till att bli trötta och gnälliga - till att kolla glatt på videosnuttar tillsammans, haha. Och vi vuxna fick dricka vårt kaffe i lugn och ro tillslut. DET händer inte varje dag. ;)
 
 Under eftermiddagen hängde vi med min pappa, Dalia var överförtjust som vanligt, hon har tjatat över att få träffa sin "jiddo" (morfar) i ett par dagar nu. Och sen vi kom hem (vid 19:10) så har vi hållit på med läggning av barnen, tog ovanligt lång tid ikväll (brukar ta mellan 20-30 minuter vanligtvis), men nu sussar de sött. ♥ Dags för film och popcorn! :)

Kommentarer (4)

Malin

2015-08-30

Hej Fatima. Är dalias morföräldrar gifta? Ni verkar träffa dem mest separat oftast.
Puss

Hanan

2015-08-30

Vilka skönheter mashallah och här ser man hur lika ni är! Riktigt gulligt ❤️

Anonym

2015-08-30

Så underbara mashallah . Ni lyser båda två:)

S

2015-08-30

Ni två alltså... Helt underbara tillsammans <3<3

Skriv en kommentar