Fatima Johansson

SMYGEHUK

 
Sista bilden haha, Samer skulle visa Dalia hur man skulle göra - det gick så där. :P Vi körde till Smygehuk i helgen, det ligger i Trelleborg (eller precis utanför?). Vi har varit där förr och jag tycker det är så vackert där. Det blev varsin glass och så en massa lek, Dalia ville även kolla på de fina hästarna. Vi hade så himla skönt väder i helgen och det tog vi tillvara på. Snart är det ju höst så vi försöker njuta av värmen, även fast det blir för varmt ibland. Nästa sommar måste vi skaffa oss en ac..

Kommentarer (4)

Hanan

2015-08-13

Vilka vackra bilder och du är så vacker Mashaallah!! Ditt hår syns lite på första bilden 🙈

Svar: Tack! ♥ Nej, det är bara skuggan av slöjan, jag har inte så mörkt hår. :P Sen bär jag även en amta (underslöja). :)
Fatima Johansson

Tati

2015-08-13

Sweet Dalia. She's always so stylish ;-)

Svar: Thanks. ♥
Fatima Johansson

Anonym

2015-08-13

Mashallah va fina ni är, men Gabriel saknas på bilderna hehe

Svar: Tack ♥ Ja det är sant hehe, han låg mest och sov latmasken. :)
Fatima Johansson

Dahlia

2015-08-13

Måste fråga en sak.. Vad pratar ni för språk med Dalia? Kan hon arabiska? Har ett barn som kunde jätte bra arabiska men som inom ett år glömde arabiskan och pratar bara svenska nu men förstår allt vi säger på arabiska, men svarar på svenska.

Svar: Vi pratar svenska med Dalia, men den senaste månaden har min make (äntligen!) börjat med arabiska. Vill inte att hon ska förlora det språket. Så hon börjar lära sig, det går så himla snabbt. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar