Fatima Johansson

MYSIG ONSDAG

 
Ni som följer min blogg har nog inte missat att jag gillar att slå in (och ge bort) presenter. Det är bland det roligaste jag vet. :D Slog in lite saker tidigare idag och då såg det ut så här, ska snart slå in resten. Dalia kommer få en docksäng från mina älskade morföräldrar och den tänkte jag montera klart så är den färdig när hon öppnar paketet - roligare för henne ju. :)
 
Idag har vi allihop varit lediga, det har varit supermysigt, Jag har kokat knäck och gjort Rocky Road och Samer & Dalia har ätit. :P De är verkligen kopior av varandra de två, hehe. Sen fick vi ÄNTLIGEN upp tavlorna i vardagsrummet (ni ser en av dem på första bilden, där stod den i köket och väntade på att få komma upp..). Tavlor och mattor tycker jag är bland det viktigaste för att få ett hem hemtrevligt. Men att ta tag i att hänga upp tavlor, det är något vi gärna skjuter upp här hehe... Ska visa hur det blev inom kort, jag är supernöjd! :)
 
Nu: Julprogram i bakgrunden och jag vräker i mig knäck för att jag är hungrig. :P Barnen sover och maken är ute och köper hämtmat, det blir grillspettstallrikar! Längtar tills han är tillbaks med maten *emoji med hjärtögon*
 
Ha en fin kväll kära ni! ♥

Kommentarer (5)

Jenan

2015-12-23

Du slår in så fint ! Var är den dina lådan köpt? Den med renar (?) jättefin!

Svar: Från Systrarna Grene :)
Fatima Johansson

anonym

2015-12-23

åh var roligt! du är inte ensam om det jag älskar också att slå in presenter.

Amal

2015-12-23

Jättefint!!! God Jul & Gott nytt år! 🎅🏼🎅🏼🎅🏼

Elin-kristen feminist

2015-12-24

Synd att du bor i andra änden av Sverige, annars hade du gladeligen fått slå in alla mina paket åt mig, det är bland det värsta jag vet.

Svar: Ja men skicka hit paketen så slår jag in ;)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar