Fatima Johansson

I LILLANS RUM

 
Lekstund i lillans rum tidigare idag. Jag har inte fått borsta hennes hår idag "nej inte ha den båsta"-säger hon, därav detta härliga kalufs, haha. Älskar hennes fina påslakan-set från H&M med rådjursmönster och den gröna leksakspåsen från Systrarna Grene är jag väldigt nöjd med, den rymmer mycket mer än vad man tror. Tips till barnrummet!
 
Så hur går det att ha båda barnen hemma då, helt ensam? Det är inte det lättaste, hehe.. Det är svårt att leka med Dalia på samma sätt som jag gjorde förut nu när lille Gabriel bara vill ligga och gosa vid bröstet. Jag tror det är svårast just nu i början, för lille G behöver så mycket närhet. Men Dalia tar det hitintills väldigt bra. Hon sitter gärna bredvid oss och vill titta och klappa - och gärna också sjunga för fullhals till lillebror. Stackars bebis blir vettskrämd när hon överraskar oss med sina finaste sånger, haha. Imse vimse spindel och Blinka lilla stjärna är favoritlåtarna och de kör hon på repeat här hemma. ;)
 
Okej nu väntar mys i soffan med familjen hela kvällen. ♥ Ska fixa lite fruktsallad åt oss först, jag kan inte få nog. :P

Kommentarer (8)

Sarab

2015-02-03

Gud vad gulliga bilder på din lilla tjej <3 kan tänka mig att det är krävande med en tvååring och spädbarn! Hoppas det går bra för er <3

Nora

2015-02-03

Vilket fint rum! Kan vi få se fler bilder? =)

Fatima

2015-02-03

Haha SÖTA Dalia!

Dinna

2015-02-03

Hahaha jag dör så söt hon är Dalia!!

Elin

2015-02-04

Så himla söt!

Anonym

2015-02-05

Men söta Dalia då! <3

Jag undrar om ni pratar någon arabiska med henne? Eller pratar ni bara svenska? Hur tänker ni kring detta med språk? Hade vatt kul att veta :)

Skriv en kommentar