Fatima Johansson

I BB-VÄSKAN

 
Jag är verkligen ute i sista stund för att packa BB-väskan denna gång. Men nu är den redo! 
 
Detta är det som ligger nedpackat till lillebror: flera mjuka långärmade bodys, flera byxor med fot, mössor (en i bomull och en kabelstickad att ha på hemvägen), två onepieces, gosedjur, ett par varma tossor och hans kudde. Det som inte är med på bilderna är några newborn-blöjor och hans overall/åkpåse (bild här). Det enda som saknas är en mjuk filt!
 
Och åt mig ligger där mina blodgrupp-papper, mjuka tofflor, sköna myskläder (BB-rocken var verkligen skön, men det blir nog lite kallt med bara den nu under vintern), Bepanthen (bästa krämen!) och min necessär (som är fylld med hygienartiklar, linsvätska m.m).
 
Har jag missat något som kan vara bra att ha med? Tipsa gärna! :)

Kommentarer (17)

Hanna

2015-01-08

Vilka gulliga saker! Måste bara fråga vad de underbara skorna är från?

Svar: De är från H&M, hittade dem på rean för 30 kronor. :)
Fatima Johansson

Farah

2015-01-08

Hej Fatima
tack för en bra blogg:)
Jag undrar i vilken vecka man bör packa BB värska, vad tycker du är lagom?
Det skulle vara väldigt intressant för mig som väntar barn (för första gången) om du kunde göra en lista på saker son kan vara bra att införskaffa innan förlossningen :)
Det finns säkert fler som skulle uppskatta det:)

Svar: Grattis till graviditeten! Jag tycker man kan packa den i vecka 34 ungefär. Men det beror på hur det känns i kroppen - själv höll jag på att föda redan i vecka 27 så jag borde haft den klar tidigare kan man tycka - men ingen skada skedd. ;) Jag tycker att man inte behöver så jättemycket saker, det är det jag skrivit i inlägget (fast ännu fler bodys och byxor) och sen tyckte jag att en bröstpump och bekväma amningsbehåar var guldvärda!
Fatima Johansson

Jessica

2015-01-08

Mysigt :-) Du har prickat in det mesta tycker jag men glöm inte kameran!!!

Stort lycka till nu! :-)

Svar: Ja den får jag inte glömma! Tack så mycket! :)
Fatima Johansson

Anonym

2015-01-08

Tänker du inte ta med lite smink? För att snygga sig till lite efter förlossningenn och ifall man stannar längre än en dag och får besök av släktingar och vänner

Svar: Har med mig lite smink i necessären. :)
Fatima Johansson

Anonym

2015-01-08

Inget till maken? Sen kanske lite socker för att hålla energin:)

Svar: Ja några energibars hade ju varit bra :) Vi packade massa käk förra gången men det blev överflödigt i och med att förlossningen tog 3,5 timmar - och så finns det en Waynes Coffee precis utanför BB :P
Fatima Johansson

A

2015-01-08

Glöm inte kameran!! Och något att äta, dadlar är det bästa!!

Ruki

2015-01-08

Jag sj är beräknad till 20de jan och i min bb väska har jag packat ner amningsinlägg, tandborste, tandkräm, varma strumpor och en sjön sjal också :)

Dina

2015-01-08

Mobilladdare, bröstvårdskräm/amningsnapp...ev napp till bebisen..lycka till. Älskar att läsa din blogg, du verkar vara en positiv tjej och jag får sådan energi av din blogg.

Fatima

2015-01-08

Nice. Men när är det dags? har barnmorskan sagt nåt?

tommy

2015-01-08

hoppas det går bra och grattis till barnet :)

Ida Martinsson

2015-01-08

Så söt nalle och så söta små tossor!! :)

Anonym

2015-01-08

Så söta kläder!!!

Nora

2015-01-08

Bephanthem gillade jag oxå! Så skönt på såriga bröstvårtor.

Ulrika

2015-01-08

Bepanthen regerar! Räddade mig båda gångerna. Hmmm... satsar du på amning kan nog såna där ilägg vara bra. I alla fall var det så för mig. Och lycka till nu och hoppas att du får massa härlig sömn innan bebben kommer!

Anonym

2015-01-09

Ta med en present till storasyster som lillebror kan ge till henne när hon kommer på besök för första gången. ( om hon har med nalle till lillebror). Och toalettpapper. BBs är som sandpapper. Skönt med tofflor till mamma med. Lycka till!

Skriv en kommentar