Fatima Johansson

DET BLEV EN MOUNTAIN BUGGY DUET!

 
Yes vi köpte vagnen! Jag är redan supernöjd, men då har jag bara kört runt med den här hemma, hehe. :P
 
En sak som förvånade mig var att liggdelen var mycket bättre än vad jag trodde. Den går att ha på tre (!) olika sätt, beroende på hur man monterar den. Man kan höja den vid huvudet, så den blir liiite böjd, det är för bebisar som kräks väldigt mycket. Sen kan man även ta bort hela korgen och ha en "platt"-liggdel. Väldigt lik sittdelen men den är mycket plattare och i "ligg-läge", med en sele (tror jag kommer ha bebisen så i vår, visar då!). Och så går den självklart också att ha som en helt vanlig ligg-korg. :)
 
Bilder och sånt visar jag när vi tagit vår premiärtur med lilleman! :)

Kommentarer (7)

Aicha

2015-01-21

Åhh grattis till köpet! Inshallah är den superbra!! =)

Sandra

2015-01-21

Jag blev så sugen på den vagnen efter ditt inlägg. Jag ser fram emot en resension sen!! :-)

malin

2015-01-21

åhhhb den vill jag oxå ha sen

Anonym

2015-01-21

Asalamu alikum

Syster jag vill bara tipsa dig om en sak som jag saknade under min förlossning. Speciellt nu när du är sjuk och inte fått i dig så mkt. Under förlossningen så är det ju bra att fylla på med dryck och ev ngt att äta. Sjukhuset hade 'bara' en massa söta drycker. Jag tyckte till slut att det blev lite to much. Hade önskat att jag tagit med mig ett gäng Havredryck istället. Så alltså, tänk på att ta med sånt som du gillar att dricka och äta. Speciellt nu när du kanske är lite extra känslig...

Svar: Tack snälla för tipset! Ska ladda på med en massa dricka jag tycker om. Massa kramar! ♥
Fatima Johansson

jag

2015-01-22

Grattis Fatima!

Jessica

2015-01-22

Jag undrar bara om det går och ha vagnen som en singelvagn ? Så att man inte bara kan ta av Sittdelen och ha en tom plats utan att man kan minska hela vagnen så det blir som en egen liggvagn, eller går den endast ha som dubbel?

Svar: Man kan ha den som en singelvagn och då lägger man in en förvaringsväska på sidan. Så här ser den ut: http://bfy.nu/se/2Q0 :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar