Fatima Johansson

DET FIRAR VI MED SUSHI

 
Räkor och avokado åt mig, och så allt det andra goda åt Samer. Jag vågar inte chansa med laxen när jag är gravid, gillar ändå avokado! :)
 
Jag var på ett ultraljud idag. Eftersom mitt symfys/fundus-mått varit på gränsen till för litet denna graviditet och för att det bara blivit 1 cm större på 3 veckor ville min barnmorska skicka in mig på ännu en tillväxtkontroll av bebisen. Och jag fick jättebra nyheter, alhamdullillah! Han väger runt 3 kg! Så han växer som han ska lilla bebisen. Dalia vägde 2610 gram när hon föddes så brorsan blir inshallah liiite större. :)
 
Jag köpte sushi hem till mig och Samer (det är ju en röd dag idag så hela familjen är hemma) som vi firade de goda nyheterna med. Jättegod sushi förövrigt! Provade ett nytt ställe som ligger rätt nära oss, Maguro heter det, och de säljer ingen rödlistad fisk alls. Tummen upp för det!
 
Resten av dagen ska jag bara försöka vila mig, jag har sammandragningar precis hela tiden, helt galet. Och så är Dalia väldigt noga med att jag måste vara med och leka hela tiden. ;) Sätter jag mig ner en sekund säger hon "kom mamma kom" och tar min hand i hennes lilla och drar iväg med mig, haha. Gullunge!

Kommentarer (12)

Amina

2015-01-06

MasjAllah vad bra nyheter!!! Då är det snart dags ju ;) lycka till!!

Fatmah

2015-01-06

Hej ! har en fråga bara och hoppas bara på att du inte tar detta personligt . Men varför heter du Johansson i efternamn om du heter Fatima själv så heter jag Fatmah :D. men Mas'Allah din blogg är jätte fin och inspirerande :*

Fatima

2015-01-06

Grattis Fatima.

jag

2015-01-06

stort grattis till glatt nyhet

SALLY

2015-01-06

Sushi ser så gott ut men skenat bedrar! ;)

Filippa Wallin

2015-01-06

Själv tål jag varken fisk, eller räkor, och har därför aldrig provat på sushi, men det ser väldigt gott ut! Kram!

Life of Jo

2015-01-07

Oj så gott, det blir nog sushi till lunch i morgon! :)

Samira

2015-01-08

Så gott älskar sushi <3

Skriv en kommentar