Fatima Johansson

EN HÄRLIG ONSDAG

 
Några snapshots från dagen.
 
Har haft en supermysig eftermiddag hemma hos mig tillsammans med Ala och lille Elia, som ju inte är så liten längre (!). Världens sötaste lilla pojke, mashallah, alltid så glad och gosig. Vi åt lunch, fikade semlor och så blev det mycket snack om bebisar, förlossning och renovering. Hur trevligt som helst! Var bara synd att tiden flög iväg, plötsligt var det dags för mig att hämta Dalia från förskolan. :P
 
Nu har vi just fått i oss middag här, snart ska jag lägga mig raklång i soffan och vila men först måste jag ta ett varmt bad. Är ju så tungt nu i slutet av graviditeten och det enda som hjälper mot värken i svank och rygg är ett varmt bad, halleluja för badkar!

Kommentarer (7)

Mona

2015-01-07

Mashaallahh så gott det ser ut. 😍

Om Linah

2015-01-07

Salam alaykom Fatima ...jag följt din blogg sen några år tillbaka och bli alltid inspirerad av dina outfits och hemmets inredning ...jag längtar tills jag få se hur nya lägenheten ser ut möbler o så hoppas du kan hinna lägga upp några bilder innan prinsens ankomst 😊💖 puss o kram till dig .

Anonym

2015-01-07

vad mysigt!! =)

Nadja

2015-01-07

Du har en jätte fin blogg! Du gör ett jätte fint jobb med bloggen. Du tar bilderna på rätt sätt (lägger de fint innan fotot tas, fina färger i ja.. Du förstår). Och jag älskar din inställning! Alltid glad oavsett trubbel o stökigheter som givetvis förelommer i alla liv o hushåll.

S

2015-01-07

Love this blog!

Lina

2015-02-21

Vilken fin blogg! Och skålen med sallad var jätte fin, var hittar man en sådan? Kram

Skriv en kommentar