Fatima Johansson

KOPPAR

 
Fin korg/skål som jag fått från mamma och Meriam pryder mitt skåp i vardagsrummet.
 
Hela eftermiddagen igår och hela morgonen har gått åt till att bli av med möbler. Jag lade ut en massa saker på Blocket igår som vi har velat bli av med sen vi flyttade - och herregud vad många som hört av sig (!). Blocket är ju verkligen the shit när man vill bli av med saker snabbt, DET visste jag inte. :P 
 
Har bland annat lagt ut mitt sminkbord (finns ingen plats för det här), skoskåpet (ryms inte någonstans i vår lilla hall) och vår diskmaskin (fanns ju redan en diskmaskin här) - och det mesta är sålt redan. Vi börjar ångra att vi slängde vår stora vita garderob och vitrinskåpet, trodde inte att någon skulle orka hämta dem.. :P Själv köper jag rätt ofta saker på Blocket, bebisens spjälsäng är t.ex. därifrån. Men ja, nu vet man att det även går att sälja saker själv, det ska jag komma ihåg till nästa gång. :)

Kommentarer (9)

Jessika

2015-01-04

Blocket är bäst!! Hehe jag både köper och säljer det mesta där ;-)

Vad säljer du ditt sminkbord för? Visst är det den vita från Ikea?

Amal

2015-01-04

Gud vad snygg den var! :O

jag

2015-01-04

oj så fin korg..vill också ha :)

Fatima

2015-01-04

Fin korg Fatima och Må Gud underlätta din förlossning.

Tommy

2015-01-04

fint :)

Cajsa

2015-01-04

Supersnyggt!

S

2015-01-05

Va fint
Jag har själv letat efter en korg som man kan post/tidningar i som är snygg i hur länge som helst. Vilken butik e den ifrån, om du inte har något emot?

Svar: Min mamma köpte den från en ny butik i Jägersro center (Lärnhems) men den går även att hitta i Cervera och Mio har jag hört. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar